Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Alpe d’Huez

Goedkope skivakanties Alpe d’Huez

Op wintersport naar Alpe d’Huez

Droom jij ook van de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Kijk je er naar uit om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Alpe d’Huez! Alpe d’Huez is een typisch wintersportdorp gelegen in het gelijknamige skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine. Alpe d’Huez Grand Domaine is één van de grootste skigebieden in Frankrijk, dat je toegang geeft tot wel 250 kilometer aan erg diverse pistes. Alpe d’Huez Grand Domaine is de bestemming bij uitstek voor een onvergetelijke én goedkope wintersportvakantie. Het is een waar paradijs voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. Iedereen kan er toffe en uitdagende pistes vinden, op zijn niveau.

Chalet in Alpe d’Huez

Alpe d’Huez is centraal gelegen in Alpe d’Huez Grand Domaine. Zijn ligging op de rand van een afgrond is best wel indrukwekkend. Vanuit Alpe d’Huez heb je de beste toegang tot Alpe d’Huez Grand Domaine, een groot, prachtig en gevarieerd skigebied. Het is gelegen in Isère in Frankrijk, en staat bekend om zijn divers aanbod in pistes. Alpe d’Huez Grand Domaine trekt vooral de gevorderde en sportieve skiër en snowboarder aan. Die willen graag de beroemde piste ‘Sarenne’ eens afdalen, de langste zwarte piste van Europa die in Alpe d’Huez Grand Domaine gelegen is. Ook de verschillende zwarte pistes die vertrekken vanop de Pic Blanc, het hoogste punt van het domein, zijn een ware uitdaging. Je vindt er zelfs een piste die als een tunnel door de berg loopt. En omdat je op het punt staat een last minute skivakantie naar Alpe d’Huez te boeken, kan je van deze uitdagingen genieten aan een erg voordelige prijs!

Skiën in Alpe d’Huez

Alpe d’Huez ligt op 1800 meter hoogte en is ideaal gelegen om het hele skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine te gaan verkennen. Het is centraal gelegen in het skigebied en via de moderne liften sta je in geen tijd overal in het grote skidomein. Ideaal dus als vertrekbasis om de 250 km pistes te gaan verkennen en om lange dagtochten te maken. Zo heb je uiteraard ook makkelijk toegang tot de verschillende snowparks in het domein, en kan je de off-piste mogelijkheden makkelijk verkennen. Bovendien zijn de sneeuwcondities er meestal uitstekend, wat van Alpe d’Huez een prima wintersportbestemming maakt. Het dorp is zelfs speciaal gebouwd voor de wintersport, en is daardoor erg praktisch ingericht. Je kan er heel makkelijk te voet de winkels, bars en restaurants bereiken, en van de gezellige après-ski proeven. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Alpe d’Huez!

Bekijk ook: