Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie Les Arcs 1800

Zit jij ook vol ongeduld te wachten op je volgende ski-avontuur? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Les Arcs 1800! Arc 1800 is één van de dorpjes van het skigebied Les Arcs, dat sinds 2003 een onderdeel is van het enorme skigebied Paradiski. Paradiski is één van de grootste skigebieden ter wereld. De supergrote en supersnelle nieuwe skilift Vanoise Express verbindt er enkele kleinere skigebieden, namelijk Les Arcs, La Plagne en Peisey-Vallandry. Les Arcs was op zich eigenlijk al een groot en divers skigebied. Door de Vanoise Express is het nog veel groter en diverser geworden, en krijg je nu toegang tot wel 425 km skipistes.

Goedkope skivakanties Les Arcs 1800

Op wintersport in Les Arcs 1800

Les Arcs is in het westen van het wereldberoemde skidomein Paradiski gelegen. In Paradiski kan je probleemloos elke dag opnieuw een andere piste uitproberen, zonder zelfs maar te hoeven zoeken. Het is één van de meest diverse skigebieden en heeft voor iedereen, skiër én snowboarder, wel wat te bieden. De uitdagende pistes van Les Arcs voeren je naar de hoogste bergtoppen. In Les Arcs 1800 zit je goed als je van steile pistes houdt, maar toch ook graag wat après-ski viert. In Peisey – Vallandry kan je terecht voor prachtige idyllische pistes, die je doen wegdromen als je tussen de bomen rustig naar beneden skiet. De brede pistes van La Plagne zijn uiterst geschikt voor wie nog niet zo veel ski-ervaring heeft. Voor de 425 km pistes van Paradiski, samen met de superlift Vanoise Express, kan je één skipas van Paradiski kopen, voor een erg voordelige prijs. En door een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie zelfs erg goedkoop!

Chalet in Les Arcs 1800

Het vroegere skigebied Les Arcs was vroeger al een erg populair skigebied bij skiërs en snowboarders. Met de komst van de Vanoise Express is dat nog verbeterd. Les Arcs bestaat uit vier dorpen: Arc 2000, Arc 1950, Arc 1800 en Arc 1600. De namen van de dorpen verwijzen naar de hoogte waarop ze gelegen zijn. De vier skidorpen zijn allemaal bijna volledig autovrij. Omdat de skidorpen erg praktisch zijn ingericht, heb je de auto ook helemaal niet nodig. Alle verblijven liggen op wandelafstand van de skipistes. Supermarkten, bars en restaurants kan je ook makkelijk te voet bereiken. Wat heb je nog meer nodig om te genieten van je overheerlijke last minute skivakantie in Les Arcs?

Skiën in Les Arcs 1800

Arc 1800 is het meest bruisende skidorp van Les Arcs, en misschien zelfs van Paradiski. Wie ervan houdt om een glaasje te drinken na een uitdagende dag op de pistes, is in Arc 1800 aan het goede adres. De pistes rond Les Arcs 1800 zijn stijl en uitdagend, en vanuit het dorp kan je makkelijk de omliggende skidorpen bereiken. Vanuit het centrum van Arc 1800 vertrekken vijf grote skiliften, die je naar alle richtingen van het skidomein voeren. Zo vind je in de onmiddellijke omgeving allerhande pistes voor skiërs van alle niveaus. Les Arcs 1800 biedt ook tal van faciliteiten, zoals skischolen, restaurants en winkeltjes. Dankzij je voordelige last minute vakantie kan je deze geweldige skibestemming nu erg goedkoop bezoeken. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken en Paradiski te gaan ontdekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Arc 1800!

Bekijk ook: