Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Auris en Oisans

Goedkope skivakanties Auris en Oisans

Op wintersport naar Auris en Oisans

Kan jij ook niet meer wachten om op skivakantie te vertrekken? Word je aangetrokken door de vrijheid, de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Auris en Oisans! Auris en Oisans is een bergdorpje gelegen op 1450 meter in het grote skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine. Als één van de grootste skigebieden in Frankrijk, met wel 250 kilometer aan gevarieerde pistes, heeft Alpe d’Huez Grand Domaine voor elke wintersporter wel wat wils te bieden. In Auris en Oisans beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke én voordelige wintersportvakantie. Alpe d’Huez Grand Domaine heeft alles te bieden wat een beginnende of een gevorderde skiër en snowboarder maar kan wensen. Er is een ruim aanbod aan toffe en uitdagende pistes, op elk niveau en voor elke leeftijd.

Chalet in Auris en Oisans

Alpe d’Huez Grand Domaine is één van de grootste skigebieden in Frankrijk, gelegen in de streek Isère. Het domein staat bekend om zijn diverse en gevarieerde pistes. Alpe d’Huez Grand Domaine heeft voor elke wintersporter wel wat te bieden. Het is het ideale skigebied voor de gevorderde en sportieve skiër en snowboarder. Misschien heb je al horen vertellen over de beroemde piste ‘Sarenne’? Als de langste zwarte piste van Europa, is die zeker een mooie uitdaging voor tijdens je vakantie. En ook het hoogste punt van het domein, de Pic Blanc, geeft uit op verschillende zwarte pistes die zeker allemaal eens moet proberen. Eén ervan wordt ook wel ‘de tunnel’ genoemd, omdat hij als het ware door de berg loopt. Elke ervaren skiër wil zeker wel eens de pistes van de Pic Blanc naar beneden skiën. En omdat je nu een last minute vakantie naar Alpe d’Huez Grand Domaine kan boeken, kan je deze uitdagingen aangaan tegen een erg voordelige prijs!

Skiën in Auris en Oisans

Auris en Oisans is een rustig bergdorpje, dat gelegen is aan de rand van het grote skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine. Dat is niet erg, want via de efficiënte liften sta je in geen tijd overal in Alpe d’Huez Grand Domaine. Maar door zijn ligging is Auris en Oisans ook een erg rustig skidorp, waar het vooral voor families aangenaam verblijven is. Je ontkomt er aan de drukte van het grote skigebied, en je vindt er prima voorzieningen voor kinderen. De ruime oefenweides, talrijke skischolen en speciale liften aangepast aan kinderen, maken van Auris en Oisans de ideale wintersportbestemming voor het hele gezin. Nederlandstalige skileraars maken er helemaal een onvergetelijke ervaring van voor de jonge skiërs. En wat nog beter is, in Auris en Oisans vind je prima accommodatie aan een erg voordelige prijs. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Auris en Oisans!

Bekijk ook: