Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Avioraz

Goedkope skivakanties Avoriaz

Op wintersport in Avoriaz

Kan jij ook niet meer wachten om te vertrekken op last minute skivakantie? Verlang je naar de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Avoriaz! Avoriaz is een modern skidorp centraal gelegen in het enorme skigebied Portes du Soleil. Portes du Soleil is het op één na grootste skigebied in Frankrijk, en is opmerkelijk omwille van zijn authenticiteit en zijn grote variatie aan toffe pistes. Ook al is Avoriaz iets moderner dan de meeste dorpjes in Portes du Soleil, het is en blijft een waar paradijs voor skiërs en snowboarders die houden van sport en avontuur. Dat je in Portes du Soleil de grens met Zwitserland kan oversteken, maakt het skigebied nog meer bijzonder. Een last minute skivakantie in het riante Portes du Soleil wordt dus ongetwijfeld een top ervaring!

Chalet wintersport in Avoriaz

Portes du Soleil heeft ruim 580 km pistes en is daarmee bijna het grootste skigebied van Frankrijk. In Portes du Soleil kan je je handig tussen de verschillende dorpjes bewegen dankzij skiliften of pendelbussen. De bussen rijden met er erg frequent, dus je moet nooit lang wachten voor een verbinding. Avoriaz is bovendien erg centraal gelegen in Portes du Soleil, waardoor het de ideale wintersportbestemming is om het hele skigebied te gaan verkennen. Geen dorp is beter gelegen in Portes du Soleil dan het centrale Avoriaz. Al is de keuze aan pistes in Portes du Soleil is zo groot, dat het je niet zal lukken om ze tijdens één skivakantie allemaal af te skiën. Maar laat dat vooral de pret niet bederven!

Skiën in Avoriaz

Vanuit Avoriaz kan je prachtige lange tochten maken, door van het ene kleine dorpje naar het andere te skiën. Steek zeker ook eens de grens met Zwitserland over, om helemaal het gevoel te krijgen dat er aan Portes du Soleil geen einde komt. Ski bijvoorbeeld eens van Avoriaz naar Les Crosets, om ook de Zwitserse kant van de bergen te ontdekken. De accommodaties in Avoriaz zijn modern en comfortabel. Het dorp is erg praktisch gebouwd, zodat je van elke accommodatie rechtstreeks toegang hebt tot de pistes. Door zijn hoge ligging ligt Avoriaz ook in een heel sneeuwzeker gebied. Een geslaagde skivakantie gegarandeerd dus tot laat in het seizoen. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Avoriaz!

Bekijk ook: