Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Brixen im Thale

Goedkope skivakanties in Brixen im Thale

Op wintersport naar Brixen im Thale

Verlang jij ook naar een deugddoende skivakantie in de sneeuw? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Brixen im Thale! Brixen im Thale is centraal gelegen in het grote skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental, ook wel SkiWelt genoemd. Dit is een prachtig uitgestrekt skigebied dat uiterst geschikt is voor een last minute wintersportvakantie met het hele gezin. In deze regio zijn de Alpen niet heel ruw en steil. Dus je kan in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental rekenen op mooie glooiende pistes en je hebt er uitgebreide mogelijkheden om tochten te maken. Het is één van de meest populaire skidomeinen in de Alpen, en ongetwijfeld het meest populaire skigebied van Oostenrijk. Je beleeft er ongetwijfeld de last minute skivakantie van je dromen.

Chalet wintersport in Brixen im Thale

Brixen im Thale is een eerder rustig skidorp in het centrum van SkiWelt. In de namiddag en vroege avond vind je hier een toffe après-skisfeer. Er zijn verschillende herbergen langs de dalafdalingen of beneden in het dal, waar je gezellig een biertje kan drinken en kan ontspannen. Wil je liever ’s avonds op stap gaan, dan zit je vanuit Brixen im Thale in geen tijd in de nabijgelegen dorpen Westendorf en Kirchberg, waar je tot in de late uurtjes van een toffe après-ski kan genieten. Het centrum van Brixen im Thale is ’s avonds eerder rustig, en dat heeft zeker zijn voordelen als je met het hele gezin op skivakantie bent.

Skiën in Brixen im Thale

Brixen im Thale is centraal gelegen en heeft een hele goede aansluiting op SkiWelt. Vanuit het dorp geraak je zonder moeite via Kitzbühel in het midden van het gebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Goed nieuws, want SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental is één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Met 284 kilometer aan toffe en gevarieerde pistes, heb je er de kans om elke dag lange tochten te maken. Brixen im Thale heeft daarnaast ook een directe aansluiting op de Hohe Salve. Hier vind je talrijke noordelijk georiënteerde pistes, dus sneeuwzekerheid gegarandeerd. Bovendien heeft Brixen im Thale prima voorzieningen voor kinderen, zodat ook de allerkleinsten een geweldige last minute skivakantie kunnen beleven. De accommodaties in Brixen im Thale zijn ruim en degelijk, en bovendien helemaal niet duur. Als je dan ook nog een last minute vakantie boekt, wordt je skivakantie zelfs echt goedkoop. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Brixen im Thale!

Bekijk ook: