Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Château-d’Oex

Goedkope skivakanties in Château-d’Oex

Op wintersport naar Château-d’Oex

Verlang jij ook naar een heerlijk ontspannende wintersportvakantie? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Château-d’Oex! Château-d’Oex is een rustig skidorp in het skigebied Gstaad in Zwitserland. Het skigebied Gstaad is een behoorlijk groot domein, met wel 215 kilometer aan toffe pistes. Bovendien is het uitstekend verbonden met omliggende skigebieden, waardoor het nog groter wordt. Je springt er de trein op en hebt in geen tijd toegang tot enkele honderden kilometers extra pistes. De aansluitingen lopen erg vlot, dus je hoeft niet te vrezen voor wachttijden of tijdverlies. Château-d’Oex is een erg rustig skidorp, behalve dan misschien in januari. Dan heeft er een jaarlijkse internationale wedstrijd van ballonvaarten plaats. Wil je graag de hemel gekleurd zien in de felle kleuren van luchtballonnen en zeppelins, boek dan zeker een last minute skivakantie in januari naar Château-d’Oex!

Chalet wintersport in Château-d’Oex

Château-d’Oex ligt aan de zijkant van het skigebied Gstaad in Zwitserland. Via een gondellift vanuit het centrum van het dorp, is Château-d’Oex wel prima verbonden met de pistes van Gstaad. In geen tijd sta je op de meest centrale pistes van het skigebied. Wie in Château-d’Oex verblijft, kan prima van het ene dorp naar het andere skiën in het ruime skigebied Gstaad. Château-d’Oex is daarom een prima vertrekpunt voor ontspannende dagtochten door Gstaad. Verder is Château-d’Oex een uitstekende verblijfplaats voor wie van een ontspannende en rustige skivakantie wil genieten. Het is ook heel goed uitgerust voor kinderen, waardoor het erg in trek is bij gezinnen. Er is een kinderweide en een oefenlift voorzien.

Skiën in Château-d’Oex

De accommodaties in Château-d’Oex zijn van top kwaliteit en sommigen zijn zelfs echt luxueus. In Château-d’Oex kom je niets te kort tijdens je last minute skivakantie. Het skigebied Gstaad trekt vooral de beginnende en licht gevorderde skiër aan. De pistes zijn er niet te moeilijk en lekker rustig. Ideaal voor wie zich voor de eerste keer op de pistes waagt, of wie graag zijn skitechniek nog wat wil verfijnen. Het skigebied Gstaad is gelegen in Saanenland, een erg groene vallei met bijna altijd mooi weer. Heerlijk om tijdens je skivakantie ook wat van de aangename zon te genieten. Kan jij ook niet meer wachten om het Zwitserse Château-d’Oex te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Château-d’Oex!

Bekijk ook: