Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Châtel

Goedkope skivakanties Châtel

Op wintersport naar Châtel

Ben je helemaal klaar voor een voordelige last minute skivakantie? Verlang je naar de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je last minute skivakantie naar Châtel! Châtel is een klein bergdorpje gelegen in het skigebied Portes du Soleil. Portes du Soleil is het op één na grootste skigebied in Frankrijk, en staat vooral bekend om zijn authenticiteit en zijn grote variatie aan toffe pistes. Portes du Soleil is dus een waar paradijs voor skiërs en snowboarders die houden van sport en avontuur, in een authentiek kader. Wist je dat je in Portes du Soleil de grens met Zwitserland kan oversteken? Zo wordt een last minute skivakantie in dit riante skigebied helemaal een top ervaring!

Chalet in Châtel

Portes du Soleil is met zijn 580 km pistes bijna het grootste skigebied van Frankrijk. De verschillende dorpen in Portes du Soleil zijn handig met elkaar verbonden via skiliften of pendelbussen. De bussen rijden met een hoge frequentie dus je zal nooit lang moeten wachten voor een verbinding. Omdat Châtel centraal gelegen is in Portes du Soleil, is het de ideale wintersportbestemming van waaruit je het hele skigebied kan gaan verkennen. De keuze aan pistes in Portes du Soleil is zo groot en zo divers, dat het je niet zal lukken om ze tijdens één skivakantie allemaal uit te proberen. Vanuit Châtel kan je prachtige lange tochten maken, door van het ene authentieke bergdorpje naar het andere te skiën. En wanneer je de grens met Zwitserland oversteekt, heb je helemaal het gevoel dat er aan Portes du Soleil maar geen einde komt.

Skiën in Châtel

Châtel is een gezellig en authentiek skidorp, waar de lokale bewoners vooral nog van de landbouw leven. Je kan er dus prima terecht om de plaatselijke lekkernijen te proeven, zoals bijvoorbeeld de Abondance kaas. De accommodaties in Châtel zijn ondergebracht in mooie houten chalets of gezellige kleine hotels. Daarnaast is Châtel een kindvriendelijk dorp. Er zijn talrijke skischolen die zich vooral op kinderen richten, en ook de inrichting van de pistes maakt het voor kinderen heel aangenaam om er te skiën. Dit maakt van Châtel de uitgelezen wintersportbestemming om met het hele gezin te verkennen. Ook ’s avonds kan je er met het hele gezin van de gezelligheid genieten, met een drankje in een plaatselijke bar of een heerlijke maaltijd in een gezellig restaurant. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Châtel!

Bekijk ook: