Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Pontresina

Goedkope skivakanties in Pontresina

Op wintersport in Pontresina

Is het ook voor jou tijd om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Pontresina! Pontresina is een gezellig skidorp gelegen in het geweldige skigebied Sankt Moritz. Het skigebied Sankt Moritz is een wereldberoemd domein en een waar skiparadijs in Zwitserland. Wereldberoemd mag je letterlijk nemen. Omdat de Olympische winterspelen hier al twee keer georganiseerd werden, trekt het skigebied jaarlijks toeristen van over de hele wereld. In Sankt Moritz kan je gebruik maken van wel 321 kilometer pistes, verspreid over vier deelgebieden. Die deelgebieden zijn Corviglia, Corvatsch-Furtschellas, Diavolleza-Lagalb en Zuoz. Pontresina ligt op 1805 meter hoogte aan de zijkant van het skigebied Sankt Moritz. Maar dankzij de goede verbindingen in het skigebied, sta je in geen tijd op de pistes! In Pontresina dorp beleef je ongetwijfeld de voordelige skivakantie van je dromen.

Chalet wintersport in Pontresina

Het indrukwekkende skigebied Sankt Moritz is vooral gekend omwille van zijn hypermoderne skiliften. Het ligt rondom een prachtig meer, waardoor het ook een erg idyllische wintersportbestemming is. In Pontresina kan je uitstekend van de allerbeste wintersportvoorzieningen genieten. De pistes zijn er niet te moeilijk, ideaal voor de iets minder gevorderde skiër. Pontresina is bovendien er gekend om zijn langlaufmogelijkheden. Kies één van de talrijke loipen om je eerste passen als langlaufer te wagen. Ideaal voor wie het skiën graag eens een dagje omruilt voor een andere wintersport. Vanuit Pontresina is het zeker ook de moeite om de Corvatsch, het hoogste punt van het skigebied, te bezoeken. Deze top van 3330 meter ligt in Corvatsch-Furtschellas en is vanuit Pontresina erg makkelijk te bereiken. Het deelgebied Diavolleza-Lagalb is dan weer een echte trekpleister voor avonturiers. Dat is te danken aan de twee gletsjers, de Diavollezagletscher en de Morteratschgletscher, die in het deelgebied gelegen zijn. Neem zeker een gids als je de gletsjers wil afdalen, want ze kunnen soms verrassend zijn.

Skiën in Pontresina

Pontresina heeft echt alles te bieden wat je tijdens je last minute skivakantie kan wensen. Het skigebied Sankt Moritz trekt vooral rijken aan, maar Pontresina is vooral een gezellig en gemoedelijk skidorp. De sfeer is er altijd top en de gastvrijheid in Pontresina is ongezien. Het skigebied Sankt Moritz staat bovendien bekend om zijn uitstekende weersomstandigheden. Je hebt er ruim 322 zondagen per jaar, wat veel meer is dan in de omliggende regio’s. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Pontresina!

Skivakantie naar Silvaplana

Goedkope skivakanties in Silvaplana

Op wintersport in Silvaplana

Verlang jij er ook zo naar om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Silvaplana! Silvaplana is een gezellig en authentiek skidorp gelegen in het skigebied Sankt Moritz. Sankt Moritz is een wereldberoemd skigebied in Zwitserland. Het is ontzettend goed uitgerust met hypermoderne skiliften, onder meer omdat de Olympische winterspelen hier al twee keer hebben plaatsgevonden. Het gebied Sankt Moritz telt 321 kilometer pistes, verspreid over de vier deelgebieden Corviglia, Corvatsch-Furtschellas, Diavolleza-Lagalb en Zuoz. Silvaplana is erg gunstig gelegen in het deelgebied Corvatsch-Furtschellas. Silvaplana is gelegen op 1815 meter aan het prachtige meer Silvaplanersee en van hieruit kan je makkelijk naar Sankt Moritz Bad wandelen. Silvaplana is de ideale wintersportbestemming voor de onvergetelijke en voordelige last minute skivakantie van je dromen!

Chalet wintersport in Silvaplana

Het skigebied Sankt Moritz blinkt vooral uit door zijn snelle en hypermoderne skiliften. In Corvatsch-Furtschellas, het deelgebied waar Silvaplana gelegen is, vind je het hoogste punt van het skigebied Sankt Moritz. Een indrukwekkende kabelbaan brengt je er tot de top van de Corvatsch op 3330 meter. Het deelgebied Corvatsch-Furtschellas heeft uitstekende pistes voor gevorderde skiërs en voor echte durvers. Zo kan je er bijvoorbeeld de zwarte piste Hahnensee nemen tot helemaal beneden in Sankt Moritz Bad. In het deelgebied Corviglia werd het meest geïnvesteerd in moderne skiliften. Diavolleza-Lagalb is dan weer het favoriete deelgebied van de avonturiers. Dat is normaal, want je vindt er twee gletsjers, de Diavollezagletscher en de Morteratschgletscher. Neem zeker een gids als je de afdalingen wil maken, want ze durven wel eens verrassend te zijn.

Skiën in Silvaplana

Silvaplana is erg gunstig gelegen in het skigebied Sankt Moritz. Het skigebied Sankt Moritz heeft werkelijk alles te bieden wat je tijdens je last minute skivakantie maar van kan dromen. Het gebied is erg in trek bij de rijken, en je kan er zeker wel enkele beroemdheden spotten. Het skigebied Sankt Moritz staat ook bekend om zijn heerlijke weersomstandigheden. Met ruim 322 zondagen per jaar, kan je in het gebied veel meer van de zon genieten dan in de omliggende regio’s. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Silvaplana!

Skivakantie naar Sankt Moritz

Sankt Moritz

Goedkope skivakanties in Sankt Moritz

Op wintersport naar Sankt Moritz

Is het ook voor jou tijd om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Sankt Moritz! Sankt Moritz is een gezellig skidorp gelegen in het gelijknamige skigebied Sankt Moritz. Het skigebied Sankt Moritz is een wereldberoemd skigebied in Zwitserland. Wereldberoemd mag je letterlijk nemen, want de Olympische winterspelen werden hier al twee keer georganiseerd. In het gebied Sankt Moritz heb je toegang tot wel 321 kilometer pistes, verspreid over vier deelgebieden. Die deelgebieden zijn Corviglia, Corvatsch-Furtschellas, Diavolleza-Lagalb en Zuoz. Sankt Moritz dorp ligt in het deelgebied Corviglia. Sankt Moritz dorp is een exclusief resort dat op 1856 meter hoogte ligt aan een prachtig meer. Het is een mondain skioord met een gezellige sfeer. In Sankt Moritz dorp beleef je ongetwijfeld de voordelige last minute skivakantie van je dromen.

Chalet wintersport in Sankt Moritz

Het skigebied Sankt Moritz is vooral gekend omwille van zijn snelle en hypermoderne skiliften. Het is ook een erg idyllische wintersportbestemming, dankzij zijn prachtige ligging aan een groot meer. In Sankt Moritz dorp en het deelgebied Corviglia is ongetwijfeld het meest geïnvesteerd in moderne skiliften. De pistes zijn er aangenaam en breed, ideaal om heerlijk door de sneeuw te cruisen. In Corvatsch-Furtschellas, een ander deelgebied van het skidomein Sankt Moritz, vind je het hoogste punt van het gebied. Met een indrukwekkende kabelbaan bereik je er de top van de Corvatsch op 3330 meter. In dit deelgebied zullen durvers zich goed thuis voelen. Je kan er de zwarte piste Hahnensee nemen tot helemaal beneden in Sankt Moritz Bad. Het deelgebied Diavolleza-Lagalb is dan weer ideaal voor avonturiers. Ze vinden er twee gletsjers, de Diavollezagletscher en de Morteratschgletscher. Neem zeker een gids als je de afdalingen wil maken, want ze kunnen soms verrassend zijn.

Skiën in Sankt Moritz

Sankt Moritz heeft werkelijk alles te bieden wat je tijdens je last minute skivakantie maar kan wensen. Het skigebied trekt jaarlijks vele rijken aan, en je kan er ongetwijfeld enkele beroemdheden spotten. Sankt Moritz dorp is centraal gelegen in het skigebied. Zowel van Sankt Moritz dorp als Sankt Moritz bad kan je vanuit het dorpscentrum met de skilift het skigebied in trekken. Sankt Moritz staat ook bekend om zijn heerlijke weersomstandigheden. Het gebied heeft wel 322 zondagen per jaar, veel meer dan in de omliggende regio’s. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Sankt Moritz!

Skivakantie naar Verbier

Goedkope skivakanties in Verbier

Op wintersport naar Verbier

Hou jij ook zo van de vrijheid van de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Verbier! Verbier is een prachtig skidorp gelegen in het gigantische skigebied Les Quatre Vallées. Les Quatre Vallées telt 412 kilometer pistes en is één van de grootste skigebieden in Zwitserland. Verbier is gelegen in de Val de Bagnes, één van de vier valleien waarover het skigebied Les Quatre Vallées zich uitstrekt. Ondanks zijn grootte voelt Les Quatre Vallées erg authentiek aan. Elk dorp in het gebied heeft zijn eigen karakter. Zo ook Verbier, dat bekend staat om zijn gezelligheid en levendigheid. Verbier heeft werkelijk alles te bieden wat je tijdens je last minute skivakantie maar kan wensen. Je hebt er authentieke gebouwen, gezellige restaurants, een bruisende après-ski, geweldige pistes en fenomenale uitzichten. Want Verbier is niet voor niets één van de beroemdste skidorpen ter wereld!

Chalet wintersport in Verbier

Verbier is een erg sneeuwzekere wintersportbestemming, waar je met een gerust hart naartoe kan vertrekken. Het skigebied Les Quatre Vallées is immers erg hoog gelegen, waardoor de sneeuwcondities er uitstekend zijn. Het is zelfs één van de meest sneeuwzekere gebieden van Zwitserland. De hoogste lift van het gebied eindigt op wel 3330 meter, dus daar heb je nagenoeg altijd prima sneeuw. Les Quatre Vallées is ook een erg gevarieerd gebied. Het heeft voor elke skiër of snowboarder wel wat wils. Beginnende skiërs vinden in de omgeving van de dorpen de aangename blauwe pistes waar ze in alle rust hun skitechnieken kunnen oefenen. Gevorderde skiërs trekken best wat hoger de bergen in. Daar vind je de pittige en uitdagende pistes waar het skigebied zo voor bekend staat.

Skiën in Verbier

Verbier is een skidorp dat letterlijk gebouwd werd voor de wintersport. Gelukkig is de bouwstijl echt authentiek en is het dorpscentrum absoluut gezellig. Tegelijk vind je er alle voorzieningen die je verwacht in een modern skigebied : snelle liften, makkelijke toegang tot de pistes, handige verbindingen, enzoverder. Dankzij deze goede verbindingen kan je vanuit Verbier heel makkelijk heel het skigebied Les Quatre Vallées gaan verkennen. Neem zeker eens de lift tot aan het hoogste punt van het skigebied, Mont Fort. Bij goede sneeuwcondities kan je van daaruit in één keer afdalen tot Le Chable. Zo leg je in één keer een hoogteverschil van maar liefst 2530 meter af. Kan je ook niet meer wachten om Verbier te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Verbier!

Skivakantie naar Nendaz

Goedkope skivakanties in Nendaz

Op wintersport in Nendaz

Word jij ook zo aangetrokken door de vrijheid van de sneeuw en de bergen? Kijk je er al naar uit om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Nendaz! Nendaz is centraal gelegen in het enorme skigebied Les Quatre Vallées in Zwitserland. Les Quatre Vallées is zelfs één van de grootste skigebieden van het land. Het geeft je toegang tot 412 kilometer aaneengesloten geweldige pistes. Omdat Nendaz centraal gelegen is, is het de ideale uitvalsbasis om het hele gebied te verkennen. Een echte uitdaging, want Les Quatres Vallées is zo groot dat je elke dag weer een nieuwe regio kan gaan verkennen. Les Quatre Vallées is prachtig gelegen in vier valleien. Het staat ook bekend om zijn indrukwekkende uitzicht vanop Mont Fort op de Matterhorn en de Mont Blanc. In Nendaz beleef je ongetwijfeld een voordelige skivakantie die je nooit meer zal vergeten!

Chalet wintersport in Nendaz

Nendaz is een gezellig dorpje centraal gelegen in het immense skigebied Les Quatre Vallées. Ook als is Les Quatre Vallées enorm groot, het hele skigebied voelt wel heerlijk authentiek aan. Elk dorp in het gebied heeft veel karakter en een authentieke uitstraling. Omdat het hoog gelegen is, is Les Quatre Vallées een sneeuwzeker gebied. De hoogste lift van het gebied gaat tot wel 3330 meter, en daar heb je altijd uitstekende sneeuwcondities. Les Quatre Vallées is een erg gevarieerd gebied, dat voor elke skiër of snowboarder wel wat te bieden heeft. Beginnende skiërs vinden er talrijke aangename en rustige pistes rondom de dorpen. Wie op zoek is naar wat meer spanning en uitdaging, vindt die hoger in de bergen. Daar worden de pistes best wel pittig. Les Quatre Vallées is ook een erg uitgestrekt gebied. Dat geeft niet, want dankzij de centrale ligging van Nendaz en de goede verbindingen tussen de dorpen, kan je op een vlotte manier overal in het skigebied geraken. Het is dan ook uitstekend geschikt om lange en afwisselende dagtochten te maken.

Skiën in Nendaz

In het dorpscentrum van Nendaz vind je talrijke restaurants en bars. Die liggen voornamelijk rond de ijsbaan van het dorp, waardoor het een gezellig en levendig dorpscentrum is. In Nendaz heb je allerhande soorten accommodaties, van grote appartementsgebouwen tot kleine gezellige chalets. Hierdoor vind je zeker voor ieder budget wel een geschikte accommodatie. Heb je zin om eens een dagje iets anders te doen, dan kan je vanuit Nendaz snel tot in Sion geraken, de Franstalige hoofdstad van Valais. Dit is een gezellig stadje en heel leuk om te gaan shoppen of om op stap te gaan. In het skigebied Les Quatre Vallées vind je ook twintig kilometer aan langlaufloipen. Het ideale moment dus om het langlaufen eens uit te proberen. Kan je ook niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Nendaz!

Skivakantie naar Veysonnaz

Goedkope skivakanties in Veysonnaz

Op wintersport in Veysonnaz

Hou jij ook zo van de vrijheid van de sneeuw en de bergen? Kan jij ook niet meer wachten om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Veysonnaz! Veysonnaz is een klein bergdorpje gelegen in het grote skigebied Les Quatre Vallées. Les Quatre Vallées is één van de grootste skigebieden in Zwitserland. Je hebt er toegang tot wel 412 kilometer aaneengesloten pistes. Het gebied is dus werkelijk gigantisch. Zoals de naam al verklapt ligt het skigebied Les Quatre Vallées verspreid over vier valleien. Veysonnaz ligt op 1350 meter hoogte en is één van de talrijke dorpen in Les Quatre Vallées en telt verschillende dorpen. Oorspronkelijk was het een klein bergdorpje, maar intussen is het uitgegroeid tot een gezellig skioord. Het heeft zijn authentieke karakter goed weten te bewaren en verblijven in Veysonnaz voelt echt aan als verblijven in de Zwitserse bergen. In Veysonnaz zit je goed voor de voordelige last minute skivakantie van je dromen!

Chalet wintersport in Veysonnaz

Veysonnaz is gelegen in het uitgestrekte Zwitserse skigebied Les Quatre Vallées. Ook als het skigebied erg groot, het voelt absoluut authentiek aan. Elk bergdorpje in het gebied heeft een eigen karakter. Veysonnaz is een gezellig dorp waar je als toerist voornamelijk appartementen zal vinden om te huren. Aan de rand van Veysonnaz is er een gondellift die zorgt voor een uitstekende verbinding met het skigebied. Veysonnaz is dus ideaal gelegen als vertrekpunt voor spannende en uitdagende tochten doorheen het hele gebied. Vanuit Veysonnaz heb je ook een prachtig zicht op de Rhône-vallei. Hou je van panorama’s, maak dan zeker de tocht naar de Mont Fort. Van hier heb je een prachtig uitzicht op de Matterhorn en de Mont Blanc.

Skiën in Veysonnaz

Doordat Veysonnaz in Les Quatre Vallées ligt, is het een erg sneeuwzekere winterbestemming. De hoogste lift van het skigebied is gelegen op de Mont Fort op 3330 meter, en daar heb je altijd de beste sneeuwcondities. Les Quatre Vallées is ook een erg gevarieerd gebied, dat zowel de gevorderde wintersporter als de beginnende skiër wat te bieden heeft. Wil je tijdens je verblijf in Veysonnaz graag eens iets anders doen dan skiën of snowboarden? Dat kan, want er is ook een wandelpad van ruim 30 kilometer en een overdekt zwembad in het dorp aanwezig. Kan je ook niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Veysonnaz!

Wintersportvakantie naar Saas–Fee

Last minute skivakantie boeken Saas-Fee

Hou jij ook zoveel van de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Kijk je er al naar uit om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Saas – Fee! Saas – Fee is een groot en prachtig skigebied en is één van de belangrijkste wintersportgebieden in Zwitserland. Saas – Fee wordt ook wel de ‘Parel van de Alpen’ genoemd, en dat is niet voor niets. De omgeving is er indrukwekkend prachtig met verschillende toppen van boven 4000 meter. De 100 kilometer pistes van Saas – Fee trekken vooral gevorderde wintersporters aan. Dat komt onder meer door de indrukwekkende gletsjer van Fee, waar je talrijke uitdagende pistes kan vinden. En dankzij deze gletsjer kan je in Saas – Fee ook aan zomerski doen. Meer zelfs, Saas – Fee is één van de grootste zomerskigebieden van de Alpen.

(tip!) Bekijk alle promoties en korting voor Saas-Fee

Wintersportvakantie Saas-Fee

Saas – Fee staat ook bekend voor zijn authentieke en gezellige karakter. Het hele centrum is autovrij, en dat is al heel lang zo. Je laat je auto achter op een grote parking aan de rand van het dorp. Daarna voeren enkele kleine elektrische taxi’s je verder tot in het dorp of tot aan je accommodatie. De rust die hiervan voortkomt, samen met de chalets in traditionele stijl, maken van Saas-Fee een heel pittoresk en authentiek skioord. Je voelt je er in een klein Zwitsers bergdorpje, en niet in een groot skidomein. Toch vind je in Saas-Fee alle moderne voorzieningen die je van een hedendaags skigebied kan verwachten. Snelle liften, degelijk onderhouden pistes en kwaliteitsvolle winkels in het dorp, zorgen ervoor dat je in Saas-Fee ongetwijfeld de voordelige last minute skivakantie van je dromen beleeft.

Skiën in Saas-Fee

Saas – Fee is een erg sneeuwzeker gebied. Het is zelfs één van de meest sneeuwzekere gebieden van Zwitserland. Dat komt doordat de pistes hoog gelegen zijn, tussen de 1800 en 3600 meter. En natuurlijk ook dankzij de indrukwekkende gletsjer op de Fee. Kijk vanuit het dorp naar de gletsjer en je zal ongetwijfeld overweldigd zijn. Soms lijkt het wel alsof de gletsjer zo van de berg af het dorp in zou glijden. Saas – Fee heeft vooral talrijke uitdagende pistes voor de gevorderde skiër. Je hebt hier ook mooie mogelijkheden om off-piste te skiën. Snowboarders kunnen zich dagenlang uitleven in het beroemde funpark van Saas – Fee. Maar ook beginnende skiërs zullen in Saas – Fee hun gading vinden. Het gebied heeft werkelijk voor iedereen wat wils te bieden. Kan je ook niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Saas – Fee!

Skivakantie naar Château-d’Oex

Goedkope skivakanties in Château-d’Oex

Op wintersport naar Château-d’Oex

Verlang jij ook naar een heerlijk ontspannende wintersportvakantie? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Château-d’Oex! Château-d’Oex is een rustig skidorp in het skigebied Gstaad in Zwitserland. Het skigebied Gstaad is een behoorlijk groot domein, met wel 215 kilometer aan toffe pistes. Bovendien is het uitstekend verbonden met omliggende skigebieden, waardoor het nog groter wordt. Je springt er de trein op en hebt in geen tijd toegang tot enkele honderden kilometers extra pistes. De aansluitingen lopen erg vlot, dus je hoeft niet te vrezen voor wachttijden of tijdverlies. Château-d’Oex is een erg rustig skidorp, behalve dan misschien in januari. Dan heeft er een jaarlijkse internationale wedstrijd van ballonvaarten plaats. Wil je graag de hemel gekleurd zien in de felle kleuren van luchtballonnen en zeppelins, boek dan zeker een last minute skivakantie in januari naar Château-d’Oex!

Chalet wintersport in Château-d’Oex

Château-d’Oex ligt aan de zijkant van het skigebied Gstaad in Zwitserland. Via een gondellift vanuit het centrum van het dorp, is Château-d’Oex wel prima verbonden met de pistes van Gstaad. In geen tijd sta je op de meest centrale pistes van het skigebied. Wie in Château-d’Oex verblijft, kan prima van het ene dorp naar het andere skiën in het ruime skigebied Gstaad. Château-d’Oex is daarom een prima vertrekpunt voor ontspannende dagtochten door Gstaad. Verder is Château-d’Oex een uitstekende verblijfplaats voor wie van een ontspannende en rustige skivakantie wil genieten. Het is ook heel goed uitgerust voor kinderen, waardoor het erg in trek is bij gezinnen. Er is een kinderweide en een oefenlift voorzien.

Skiën in Château-d’Oex

De accommodaties in Château-d’Oex zijn van top kwaliteit en sommigen zijn zelfs echt luxueus. In Château-d’Oex kom je niets te kort tijdens je last minute skivakantie. Het skigebied Gstaad trekt vooral de beginnende en licht gevorderde skiër aan. De pistes zijn er niet te moeilijk en lekker rustig. Ideaal voor wie zich voor de eerste keer op de pistes waagt, of wie graag zijn skitechniek nog wat wil verfijnen. Het skigebied Gstaad is gelegen in Saanenland, een erg groene vallei met bijna altijd mooi weer. Heerlijk om tijdens je skivakantie ook wat van de aangename zon te genieten. Kan jij ook niet meer wachten om het Zwitserse Château-d’Oex te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Château-d’Oex!

Skivakantie naar Gstaad

Goedkope skivakanties in Gstaad

Op wintersport naar Gstaad

Is het ook voor jou dringend tijd om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Gstaad! Gstaad is een rustig skidorpje in het gelijknamige skigebied in Zwitserland. Het skidomein Gstaad is groot en ruim, met wel 215 kilometer aan heerlijke pistes. Bovendien is het gebied uitstekend verbonden met de omliggende skigebieden, zodat je tot nog honderden extra kilometers pistes toegang krijgt. De aansluitingen met die omliggende skigebieden worden met de trein georganiseerd. Dit verloopt erg vlot, dus je hoeft niet bang te zijn voor wachttijden of tijdverlies. Het dorp Gstaad staat erom bekend één van de meest luxueuze wintersportdorpen te zijn in heel Zwitserland. Wie houdt van luxe en graag in de watten gelegd wordt tijdens zijn skivakantie, beleeft in Gstaad ongetwijfeld de voordelige last minute skivakantie van zijn dromen!

Chalet wintersport in Gstaad

In het dorp Gstaad zit je goed als je graag wat beroemdheden wil spotten. Ook voor luxueus shoppen en royaal genieten zit je hier helemaal op je plek. Alles in Gstaad, van de accommodaties tot de après-ski, is van de hoogste kwaliteit en baadt in luxe. Het dorpscentrum van Gstaad is authentiek en rustig, ideaal dus voor een namiddagje shoppen. Het dorp Gstaad ligt in een top skigebied voor de beginnende en licht gevorderde skiër. De pistes in Gstaad zijn stuk voor stuk aangenaam en niet te druk. Ideaal om je voor de eerste keer op de pistes te wagen. De brede en gemoedelijke pistes zijn ook uitermate geschikt om je skitechniek verder te verfijnen. De skivoorzieningen, pistes en liften in zijn atijd uitstekend. Kortom, in Gstaad kom je absoluut niets te kort tijdens je last minute skivakantie.

Skiën in Gstaad

Dankzij de uitstekende verbindingen met de omliggende skigebieden heb je van in Gstaad toegang tot enorm veel gevarieerde pistes. Zo kan je perfect elke dag van je vakantie een ander skigebied gaan verkennen. Je kan spannende dagtochten maken, en je hoeft geen twee keer in dezelfde zone gaan skiën. Ook de meer gevorderde skiërs vinden zo ongetwijfeld talrijke pistes naar hun niveau. Voor een top uitdaging neem je vanuit Gstaad de skibus naar Les Diablerets, de gletsjer in het skidomein Gstaad. Hier kan je genieten van uitstekende sneeuwcondities en je vindt er ongetwijfeld de spannende pistes waar je al zolang van droomt. Heb jij ook al zin om het Zwitserse Gstaad te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Gstaad!

Skivakantie naar Zweisimmen

Goedkope skivakanties in Zweisimmen

Op wintersport naar Zweisimmen

Verlang jij ook al naar de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Zweisimmen! Zweisimmen is een klein en rustig skidorp in het skigebied Gstaad in Zwitserland. Het skigebied Gstaad is op zich al behoorlijk groot, en het is bovendien uitstekend verbonden met de omliggende skigebieden. In het skigebied Gstaad heb je toegang tot 215 kilometer pistes. Als je de trein opspringt en naar de andere skigebieden reist, tel er dan nog maar enkele honderden kilometers bij. De aansluitingen zijn erg vlot georganiseerd, dus je hoeft niet te vrezen voor wachttijden of tijdverlies. Zweisimmen is een knus en pittoresk dorpje in dit het skigebied Gstaad. In Zweisimmen beleef je gegarandeerd de voordelige last minute skivakantie van je dromen!

Chalet wintersport in Zweisimmen

Zweisimmen ligt aan de rand van het skigebied Gstaad in Zwitserland. Via een gondellift die in het centrum van het dorp vertrekt, is Zweisimmen uitstekend verbonden met de pistes van Gstaad. Als je in Zweisimmen verblijft, kan je dus prima van dorp tot dorp skiën in het ruime skigebied Gstaad. Het dorp is het ideale vertrekpunt voor lange en spannende dagtochten door Gstaad. Gstaad is een skigebied dat vooral de beginnende en licht gevorderde skiër aanspreekt. De pistes zijn er niet te moeilijk en niet te druk. Een prima skigebied dus om je voor de eerste keer op de pistes te wagen, of om je skitechniek nog wat verder te verfijnen. Gstaad is gelegen in Saanenland, een prachtige vallei met bijna altijd mooi weer. Heerlijk voor wie tijdens zijn skivakantie ook wat van de aangename zon wil genieten.

Skiën in Zweisimmen

Het Zwitserse Zweisimmen is het skidorp bij uitstek voor wie van een aangename en rustige wintersportvakantie wil genieten. De skivoorzieningen in het dorp zijn uitstekend. Het centrum van Zweisimmen is authentiek, dankzij zijn houten chalets en traditionele gebouwen. Het centrum is er autovrij. Het dorp Zweisimmen is toch een redelijk levendig dorp, waar je ook prima terecht kan voor een glaasje en een fijne après-ski. De accommodaties in Zweisimmen zijn prima in orde en soms zelfs echt luxueus. In Zweisimmen kom je niets te kort tijdens je last minute skivakantie. Kan jij ook niet meer wachten om het Zwitserse Zweisimmen te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Zweisimmen!