Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Ellmau

Goedkope skivakanties in Ellmau

Op wintersport naar Ellmau

Droom jij er ook al maandenlang van om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Ellmau! Ellmau is een gezellig skidorpje gelegen in het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental, ook wel gewoon SkiWelt genoemd. SkiWelt is het meest populaire skigebied in Oostenrijk. Het is zelfs één van de meest populaire skigebieden in de Alpen. Het skidomein SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental is het perfecte gebied voor een gezellige last minute wintersportvakantie met het gezin. Er zijn talrijke aangename en gevarieerde pistes, die voor iedereen wel wat wils bieden. Je beleeft hier ongetwijfeld de last minute skivakantie van je dromen.

Chalet wintersport Ellmau

Het skidorp Ellmau is erg goed gelegen in het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental. Omdat het niet zo hoog gelegen is, is het er heel aangenaam om te verblijven. Met de skilift sta je in geen tijd op de pistes hoog in de bergen, en op de terugweg kan je via de dalafdaling tot in het centrum van Ellmau skiën. Erg praktisch dus als je je ski’s niet graag wil dragen. In het dorp zijn er prima voorzieningen voor kinderen, met ruime oefenweides, degelijke skischolen en aangepaste liften. Zo kunnen zelfs de jongste leden van de familie ten volle van de voordelige last minute skivakantie in Ellmau genieten.

Skiën in Ellmau

Het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental heeft werkelijk alles te bieden waar je tijdens je last minute skivakantie naar op zoek bent. Met zijn 284 kilometer pistes is het één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Je kan er elke dag prachtige tochten te maken, zonder ook maar twee keer hetzelfde traject te moeten doen. Dankzij ‘The best of SkiWelt’ werden enkele dagtochten duidelijk uitgezet. Je kan die zo volgen, zonder dat je verder zelf iets moet voorbereiden. Vraag ter plaatse zeker achter de Salvenrunde van 12 kilometer, de Kaiserrunde van 20 kilometer en de Westendorfrunde van 30 kilometer. De tochten zijn niet te moeilijk, maar toch gevarieerd en uitdagend, zodat iedereen er ongetwijfeld plezier aan beleeft. Wat heb je nog meer nodig dan een heerlijke dagtocht met de hele familie, waar iedereen ten volle van geniet? Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Ellmau!

Bekijk ook: