Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie Espace Killy

Dit artikel gaat over: Last minute skivakantie Espace KillyVoordelige wintersportvakantie Espace KillySkiën in Espace Killy

Last minute skivakantie boeken Espace Killy

Hou jij ook zoveel van de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Kijk je er al naar uit om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Espace Killy! In Espace Killy vind je de dorpen Tignes en Val d’Isère. Espace Killy is een groot skigebied in Frankrijk met wel 300 km pistes. Door zijn hoge ligging en doordat er 2 gletsjers in het gebied liggen, is er nagenoeg altijd sneeuw. Hier kan je heel het jaar door terecht voor wintersport, zelfs in de zomer! In Espace Killy beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke én voordelige wintersportvakantie. Espace Killy is een paradijs voor gevorderde skiërs en snowboarders, met uitdagende pistes en toffe snowparks.

Tignes – Val d’Isere

Kies je dorp in het skigebied Espace Killy
Skivakantie naar Tignes
Skivakantie naar Val d’Isère

(tip!) Bekijk kortingen en promoties voor Espace Killy

Voordelige wintersportvakantie Espace Killy

Espace Killy is een gigantisch skigebied in Frankrijk met meer dan 300 km aan pistes. Het bevindt zich rondom 2 grote skidorpen, namelijk Tignes en Val d’Isère, en enkele kleinere dorpen. Door de hoge ligging van het skigebied vind je hier talrijke uitdagende pistes. Er zijn in het skigebied maar liefst 26 zwarte en 41 rode pistes. Heb je al gehoord van de Face de Bellevarde, de Mur de Solaise en de zeer lange en speelse Oreiller Killy? Je zal ze ongetwijfeld allemaal willen uitproberen tijdens je last minute skivakantie naar Espace Killy. Het is mogelijk om voor het gehele skigebied één voordelige skipas te kopen, waarmee je gebruik kan maken van alle liften, pistes en verbindingen van Espace Killy. Omdat het gebied zo groot is, is de skipas echt niet duur. En omdat je op het punt staat een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie zelfs erg goedkoop!

Skiën in Espace Killy

In Espace Killy zijn er ook prima mogelijkheden om off-piste te skiën. Hou je van lange en uitdagende dagtochten waarbij je af en toe ook eens de traditionele pistes verlaat, dan zit je in Espace Killy zeker goed. Dankzij de twee gletsjers in het gebied, kan je hier ook aan zomerski doen. Zowel in Tignes als in Val d’Isère kan je prima accommodatie vinden tegen een eerlijke prijs. Beide dorpen zijn erg praktisch ingericht, zodat je kan skiën of snowboarden zonder zorgen. Daarnaast worden er in Espace Killyook regelmatig evenementen georganiseerd, en zijn er in de dorpen tal van andere activiteiten te doen. Ideaal dus voor wie eens een dagje niet op de latten wil staan. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Espace Killy!

Bekijk ook: