Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Fiss

Goedkope skivakanties in Fiss

Op wintersport in Fiss

Is het voor jou ook bijna tijd om op welverdiende wintersportvakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Fiss! Fiss is een populair skidorp in het grote skigebied Serfaus – Fiss – Ladis. Dit is een populair skigebied in Oostenrijk, genoemd naar de drie belangrijkste skidorpen die in het gebied gelegen zijn. In alle drie de dorpen kan je genieten van optimale sneeuwcondities en van alle moderne voorzieningen die het skidomein Serfaus – Fiss – Ladis te bieden heeft. Vanuit Fiss heb je heel makkelijk toegang tot de 214 kilometer aan gevarieerde en uitdagende pistes van het skigebied. Het hoogste punt van Serfaus – Fiss – Ladis is hoger dan 2800 meter gelegen, dus je hebt er optimale sneeuwcondities gegarandeerd.

Chalet wintersport Fiss

Fiss is het zonnigste dorp in het skigebied Serfaus – Fiss – Ladis, dat erom bekend staat erg zonnig te zijn. Fiss is gelegen aan de grens tussen Oostenrijk, Italië en Zwitserland, op een plateau boven het Oberinntal. Noordelijk van Fiss ligt de Arlberg, die het slechte weer tegen houdt. Daardoor geniet je in Fiss van erg zonnige skicondities. Maak je echter geen zorgen om de kwaliteit van de sneeuw, want die wordt optimaal gehouden. Fiss is een erg praktisch ingericht dorp. Je hebt er geen auto nodig, want alle winkels, bars en restaurants liggen op wandelafstand van de accommodaties. De accommodaties zijn er prima en perfect voorzien op skiërs. Ook de toegang tot de pistes van in de accommodaties is erg praktisch. Je hebt absoluut geen auto of pendelbus te nemen.

Skiën in Fiss

Fiss is centraal gelegen in het grote skigebied Serfaus – Fiss – Ladis. In dit skigebied heb je erg gevarieerde pistes, zodat zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders er ongetwijfeld pistes hun hart zullen vinden. In Fiss beleef je gegarandeerd de voordelige last minute skivakantie van je dromen. Serfaus – Fiss – Ladis is vooral ook populair bij families. Dit is onder meer omdat de voorzieningen voor de allerkleinsten zo goed zijn. In de buurt van de Sonnenbahn en op de Komperdell vind je twee prachtige kinderweides. De mascottes Murmli en Bertha zorgen voor de nodige animatie bij de kleintje skiërtjes. Kan jij ook niet meer wachten om Fiss met je eigen ogen te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Fiss!

Bekijk ook: