Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Flaine

Goedkope skivakanties Flaine

Op wintersport in Flaine

Kan jij ook niet meer wachten om de bergen in te trekken en van de sneeuw te genieten? Kijk je al wekenlang uit naar je volgende skivakantie? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Flaine! Flaine is het grootste skidorp in het ruime skigebied Le Grand Massif . In Le Grand Massif kan je maar liefst 265 km gevarieerde pistes trotseren. Je beleeft er ongetwijfeld de last minute skivakantie waar je al jaren van droomt. Of je nu een beginnende of een gevorderde skiër bent, in Le Grand Massif vind je zeker talrijke pistes naar je hart. Aangename blauwe pistes, uitdagende rode en zwarte pistes, en zelfs enkele groene pistes, zorgen ervoor dat er voor iedereen wat wils is. In Le Grand Massif zal je je nooit vervelen.

Chalet wintersport in Flaine

Flaine is een ruim skidorp in het geweldige skigebied Le Grand Massif in Frankrijk. In vogelvlucht ligt het op een 30-tal kilometer van Genève. Le Grand Massif heeft werkelijk alles wat je als skiër of snowboarder maar kan wensen. Het is een populair skigebied dat elk jaar ontelbare skiërs en snowboarders aantrekt. Flaine is het grootste dorp in Le Grand Massif, en is tegelijk ook het beste uitgerust. Door zijn praktische en centrale ligging kan je vanuit Flaine makkelijk het hele skigebied bereiken. Handig als je graag lange tochten maakt en de hele dag op de latten wil staan. De kom van Flaine is gekend voor zijn lange en mooie afdalingen, die ook wel uitdagend kunnen zijn. Er is ook een pittig snowpark, ideaal om je nieuwste kunstjes uit te proberen. Bovendien is Flaine een erg budgetvriendelijke bestemming. En wanneer je een last minute vakantie boekt, maak je er zelfs een heel voordelige vakantie van!

Skiën in Flaine

Flaine is niet alleen een tof skidorp van waaruit je alle uitdagingen van het skigebied makkelijk kan aangaan. In Flaine vind je uiteraard ook de vriendelijke en gemoedelijke sfeer waarvoor Le Grand Massif zo gekend is. Daarnaast leent Flaine zich uitstekend tot skiën met de hele familie. Het dorp is autovrij dus lekker rustig, en je hebt er keuze uit talrijke pistes die op een aangenaam tempo tussen de bomen naar beneden slingeren. Je vindt er pistes voor elk niveau, en je kan er de fijnste dagtochten maken met het hele gezin. Ook aan de allerkleinsten wordt in Flaine gedacht. Degelijke skischolen en aangepaste oefenweides zorgen ervoor dat ook de jongste skiërs hier een geweldige skivakantie beleven. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Flaine!

Bekijk ook: