Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Gstaad

Goedkope skivakanties in Gstaad

Op wintersport naar Gstaad

Is het ook voor jou dringend tijd om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Gstaad! Gstaad is een rustig skidorpje in het gelijknamige skigebied in Zwitserland. Het skidomein Gstaad is groot en ruim, met wel 215 kilometer aan heerlijke pistes. Bovendien is het gebied uitstekend verbonden met de omliggende skigebieden, zodat je tot nog honderden extra kilometers pistes toegang krijgt. De aansluitingen met die omliggende skigebieden worden met de trein georganiseerd. Dit verloopt erg vlot, dus je hoeft niet bang te zijn voor wachttijden of tijdverlies. Het dorp Gstaad staat erom bekend één van de meest luxueuze wintersportdorpen te zijn in heel Zwitserland. Wie houdt van luxe en graag in de watten gelegd wordt tijdens zijn skivakantie, beleeft in Gstaad ongetwijfeld de voordelige last minute skivakantie van zijn dromen!

Chalet wintersport in Gstaad

In het dorp Gstaad zit je goed als je graag wat beroemdheden wil spotten. Ook voor luxueus shoppen en royaal genieten zit je hier helemaal op je plek. Alles in Gstaad, van de accommodaties tot de après-ski, is van de hoogste kwaliteit en baadt in luxe. Het dorpscentrum van Gstaad is authentiek en rustig, ideaal dus voor een namiddagje shoppen. Het dorp Gstaad ligt in een top skigebied voor de beginnende en licht gevorderde skiër. De pistes in Gstaad zijn stuk voor stuk aangenaam en niet te druk. Ideaal om je voor de eerste keer op de pistes te wagen. De brede en gemoedelijke pistes zijn ook uitermate geschikt om je skitechniek verder te verfijnen. De skivoorzieningen, pistes en liften in zijn atijd uitstekend. Kortom, in Gstaad kom je absoluut niets te kort tijdens je last minute skivakantie.

Skiën in Gstaad

Dankzij de uitstekende verbindingen met de omliggende skigebieden heb je van in Gstaad toegang tot enorm veel gevarieerde pistes. Zo kan je perfect elke dag van je vakantie een ander skigebied gaan verkennen. Je kan spannende dagtochten maken, en je hoeft geen twee keer in dezelfde zone gaan skiën. Ook de meer gevorderde skiërs vinden zo ongetwijfeld talrijke pistes naar hun niveau. Voor een top uitdaging neem je vanuit Gstaad de skibus naar Les Diablerets, de gletsjer in het skidomein Gstaad. Hier kan je genieten van uitstekende sneeuwcondities en je vindt er ongetwijfeld de spannende pistes waar je al zolang van droomt. Heb jij ook al zin om het Zwitserse Gstaad te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Gstaad!

Bekijk ook: