Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Hochgurgl

Goedkope skivakanties in Hochgurgl

Op wintersport naar Hochgurgl

Vind jij ook dat het tijd is om je uit te leven in de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Hochgurgl! Hochgurgl is één van de topbestemmingen in het skigebied Obergurgl – Hochgurgl. Dit is een ruim skigebied in Oostenrijk, gelegen aan het einde van het Ötztal. Het is redelijk hoog gelegen, dus hier heb je sneeuwzekerheid van november tot mei. Hochgurgl is gelegen op 2150 meter, dus beter kan je echt niet zitten om zeker te zijn van goede sneeuw. Obergurgl – Hochgurgl heeft talrijke uitdagende en gevarieerde pistes, in totaal wel 110 kilometer. De meeste pistes zijn best wel uitdagend. Obergurgl – Hochgurgl is dan ook een uitstekend skigebied voor een voordelige last minute skivakantie voor gevorderde skiërs.

Chalet wintersport in Hochgurgl

Obergurgl – Hochgurgl heeft enorm veel te bieden. Het is een ruim skigebied waar je mooie tochten kan maken. Hochgurgl is erg praktisch gelegen, centraal in het skigebied. In het dorp vind je voornamelijk hotels de vlak aan de pistes gelegen zijn, dus je staat in geen tijd op de latten. Obergurgl – Hochgurgl is vooral gekend voor zijn uitstekende pistes voor gevorderde skiërs. Top skiërs die wel houden van een uitdaging kunnen zich uitleven op de Hohe Mut, één van de zwaarste buckelpistes in heel Oostenrijk. In Obergurgl-Hochgurgl vind je ook geweldige mogelijkheden om off-piste te skiën, opnieuw vooral voor gevorderde skiërs. Omdat stukken van het skigebied rond de 3000 meter gelegen zijn, is er een uitstekende sneeuwzekerheid. De pistes zijn hierdoor ook steil en pittig. Wat wil je nog meer als gevorderde skiër?

Skiën in Hochgurgl

In Obergurgl – Hochgurgl zijn de skiliften erg modern en altijd goed onderhouden. De pistes zijn het hele seizoen door uitstekend geprepareerd. In de buurt vind je het skigebied van Sölden, waar je ook wel eens een dagje kan gaan skiën. De accommodaties in Hochgurgl zijn voornamelijk hotels. Die zijn stuk voor stuk prima in orde en vlak aan de pistes gelegen. Langs de pistes vind je ook talrijke berghutten waar je van een diner op top niveau kan genieten. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Hochgurgl!

Bekijk ook: