Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Hochsölden

Goedkope skivakanties in Hochsölden

Op wintersport naar Hochsölden

Is het voor jou ook tijd voor een deugddoende vakantie naar de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Hochsölden! Hochsölden is een echt skidorp gelegen in het fantastische skigebied Sölden- Ötztal Arena. Zoals je al kan raden, ligt het skigebied in het Ötztal in Oostenrijk. Hochsölden is ideaal gelegen op 2000 meter in dit populaire skigebied. Je kan van hieruit zonder moeite genieten van de 143 kilometer pistes die het skigebied rijk is. Sölden- Ötztal Arena is vooral gekend voor zijn ruim aanbod in gevarieerde pistes, die elk jaar talrijke skiërs en snowboarders aantrekken. Niet allen op de pistes, maar ook ernaast, is Sölden- Ötztal Arena een verfrissend en uitdagend skigebied, dat voor iedereen wat wils te bieden heeft. Sölden- Ötztal Arena heeft drie deelgebieden : Gaislachkogl, Giggijoch en het gebied rond de gletsjers. Met andere woorden, Sölden- Ötztal Arena staat garant voor een top last minute skivakantie. Je verveelt je er geen seconde!

Chalet wintersport in Hochsölden

Hochsölden is het hoogst gelegen skidorp in het skigebied Sölden- Ötztal Arena. Het bestaat eigenlijk voornamelijk uit hotels, en heeft de meest perfecte ski-in en ski-out mogelijkheden. Wie verblijft in Hochsölden kan elke seconde op en top van de sneeuw en de pistes genieten. Je verliest er geen tijd aan verplaatsingen of langen ritten met de skilift. Vanuit je hotel wandel je zo de pistes op. Het dorp is erg praktisch ingericht en is voorzien van alle faciliteiten die je tijdens een skivakantie maar kan wensen. Alle hotels zijn van de beste kwaliteit en velen hebben voor hun gasten een bar, restaurant, zwembad en zelfs sauna ter beschikking. ’s Avonds is het heerlijk rustig in Hochsölden. Wil je toch graag van de après-ski genieten, dan kan je makkelijk met de bus tot in Sölden geraken.

Skiën in Hochsölden

Hochsölden is gelegen langs de Giggijochbaan. Na een korte afdaling en een stoeltjeslift sta je zo op de top van de Gigijoch. Geen drukte dus of lange wachttijden aan de liften als je vanuit Hochsölden vertrekt. De pistes rond de Gigijoch zijn gemoedelijk en niet te moeilijk, een prima plek voor skiërs die nog niet veel ervaring hebben. In diezelfde omgeving kan je ook heerlijk off-piste skiën. Verder kan je vanuit Hochsölden ook de Gaislachkogl bereiken, waar je de meer uitdagende pistes vindt. Je hebt er ook heel makkelijk toegang tot de gletsjers van het skigebied Sölden- Ötztal Arena, de Rettenbach en de Tiefenbach. Hierdoor heb je de sneeuwzekerheid gegarandeerd, en je kan er zelfs aan zomerski doen! Heb jij ook al zin gekregen om Hochsölden te gaan verkennen? Boek dan nu de voordelige last minute skivakantie van je dromen naar Hochsölden!

Bekijk ook: