Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Huez

Goedkope skivakanties in Huez

Op wintersport naar Huez

Kan jij ook niet meer wachten om op skivakantie te vertrekken? Word je aangetrokken door de vrijheid van de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Huez! Huez is het oorspronkelijke dorpje dat gelegen is onder Alpe d’Huez, gelegen in het gelijknamige skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine. Alpe d’Huez Grand Domaine is een erg ruim skigebied in Frankrijk, dat je toegang geeft tot wel 250 kilometer aan diverse en gevarieerde pistes. Wie naar Alpe d’Huez Grand Domaine trekt, geniet gegarandeerd van een onvergetelijke én goedkope wintersportvakantie. Je ontdekt er een waar paradijs voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. Je hebt er talrijke toffe en uitdagende pistes, voor skiërs en snowboarders van alle niveaus.

Chalet in Huez

Huez ligt op 1500 meter hoogte, net onder zijn jongere broer Alpe d’Huez. Waar Alpe d’Huez speciaal gebouwd is voor de wintersport, is Huez een authentiek bergdorpje waar je het echte Franse bergleven kan ontdekken. Door zijn ligging onder Alpe d’Huez, is ook Huez centraal gelegen in Alpe d’Huez Grand Domaine. Je hebt er een prima toegang tot het hele skigebied, met zijn lange, gevarieerde en uitdagende pistes. Alpe d’Huez Grand Domaine trekt vooral de gevorderde en sportieve skiër en snowboarder aan. Die willen allemaal de gekende piste ‘Sarenne’ eens afdalen, de langste zwarte piste van Europa en die in Alpe d’Huez Grand Domaine gelegen is. Ook de talrijke zwarte pistes vertrekkend vanop de Pic Blanc, het hoogste punt van het domein, zijn een ware uitdaging. Eén van die zwarte pistes loopt er als een tunnel door de berg. En omdat je op het punt staat een last minute skivakantie naar Huez te boeken, kan je al deze uitdagingen nu aangaan tegen een erg voordelige prijs!

Skiën in Huez

Huez is een oud en authentiek dorpje, waar je kan verblijven in mooie chalets of gezellige hotels. Hier staan vaak nog locals in voor de verhuur van de accommodatie. Een praktische liftverbinding zorgt ervoor dat je in geen tijd in het centrum van het grotere Alpe d’Huez staat. Zo heb je uiteraard ook makkelijk toegang tot de toffe snowparks van Alpe d’Huez Grand Domaine, en kan je de uitdagende off-piste mogelijkheden makkelijk verkennen. De sneeuwcondities zijn in het hele gebied meestal uitstekend, wat van Huez een ideale wintersportbestemming maakt. Maar wie in Huez verblijft, zal vooral ook van de rust en gezelligheid van het dorp willen genieten. Voor een voordelige prijs kan je er een degelijke en authentieke accommodatie huren, en kan je ’s avonds gaan dineren in één van de gezellige restaurantjes. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Huez!

Bekijk ook: