Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar La Toussuire

Goedkope skivakanties La Toussuire

Op wintersport naar La Toussuire

Droom jij ook al wekenlang van een last minute skivakantie? Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie La Toussuire! Het dorpje La Toussuire is centraal gelegen in het grote skigebied Les Sybelles. Les Sybelles is ontstaan in het jaar 2003, wanneer 6 afzonderlijke skigebieden met elkaar in verbinding gebracht werden door moderne en comfortabele skiliften. Deze 6 deelgebieden samen vormen nu het vierde grootste skigebied van Frankrijk, Les Sybelles. Het gebied telt meer dan 300 kilometer pistes, van alle types en alle niveaus. Omdat Les Sybelles een erg sneeuwzeker gebied is, kan je er tot laat in het seizoen allerhande wintersporten beoefenen. Vanuit La Toussuire kan je lange tochten maken door het hele skigebied, zonder tweemaal dezelfde piste te moeten nemen en zonder je ski’s of snowboard nog te hoeven uitdoen. Les Sybelles is een groot skigebied, maar staat vooral bekend om zijn verschillende rustige en aangename pistes. De ideale bestemming dus voor beginnende en matig gevorderde skiërs. In Les Sybelles beleef je ongetwijfeld de skivakantie van je dromen!

Chalet in La Toussuire

Les Sybelles is een erg voordelig skigebied, vergeleken met andere grote skigebieden in Frankrijk. Dat geldt dus ook voor La Toussuire. Vooral de prijzen van de accommodaties en de skipassen zijn hier erg voordelig. Ook om je skimateriaal te huren, betaal je in Les Sybelles minder dan elders in Frankrijk. En als je bovendien een last minute vakantie boekt, wordt je skivakantie zelfs echt goedkoop. Geweldig toch, want zo hou je genoeg budget over om ook na een lange dag skiën nog van je vakantie te genieten. La Toussuire is een eerder rustig skidorp, waar je op en top van een gezellige avond kan genieten. De bowlingbaan en de bioscoop van La Toussuire zorgen ervoor dat je je elke avond prima kan entertainen.

Skiën in La Toussuire

La Toussuire is bovendien een erg praktisch en handig skidorp. Het is centraal gelegen in Les Sybelles, waardoor je het hele skigebied makkelijk kan bereiken. Het dorp is dichtbij Le Corbier gelegen, van waaruit de skiliften je in geen tijd tot de uiterste hoeken van Les Sybelles brengen. Zo kan je op één dag al hele mooie en lange tochten maken. Omdat Les Sybelles bijna helemaal op de zuidflanken van de bergen gelegen is, kan je er bovendien heerlijk in de zon skiën. Daarnaast is het centrum van La Toussuire erg handig ingericht. Vlakbij de skiliften vind je verschillende handige flats, die je onmiddellijk toegang tot de pistes geven. Even verderop kan je in chalets verblijven, die ook op wandelafstand van de pistes gelegen zijn. Winkels, bars en restaurants vind je allemaal in het centrum van het dorp, eveneens op wandelafstand. In heel het skigebied Les Sybelles worden bovendien de pistes steeds goed onderhouden, om je ski-ervaring nog aangenamer te maken. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar La Toussuire!

Bekijk ook: