Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Ladis

Goedkope skivakanties in Ladis

Op wintersport naar Ladis

Kriebelt het ook bij jou om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Ladis! Ladis is een schilderachtig skidorpje in het grote skidomein Serfaus – Fiss – Ladis. Dit is een erg populair skigebied in Oostenrijk. Het is genoemd naar de drie belangrijkste skidorpen van het gebied: Serfaus, Fiss en Ladis. Ladis is het kleine broertje van Serfaus en Fiss. Het is minder druk en authentieker, en heeft toch alle moderne voorzieningen die je ook in de rest van het skigebied kan vinden. Ook de verbinding van Ladis met het grote skigebied Serfaus – Fiss – Ladis is uitstekend. Bovendien kan je in heel het skigebied Serfaus – Fiss – Ladis genieten van optimale sneeuwcondities. De 214 kilometer gevarieerde pistes zijn allen goed onderhouden en staan garant voor een optimale skivakantie. In Ladis beleef je ongetwijfeld de voordelige last minute skivakantie van je dromen!

Chalet wintersport in Ladis

Je kan Ladis herkennen aan zijn prachtige burcht Laudegg, die je al van ver buiten het dorp kan zien. Het is een echte landmark en heeft ervoor gezorgd dat Ladis zijn authentiek karakter heeft weten te behouden. Verder heb je in Ladis een schaatsvijver en vind je er prachtige wandelpaden, wat maakt dat Ladis de ideale bestemming voor je wintersportvakantie is. Ook als je eens een dagje niet wil skiën, vind je in Ladis ongetwijfeld je bezigheid. In het skigebied Serfaus – Fiss – Ladis is het altijd aangenaam verblijven omdat het een heel zonnig gebied is. De ligging van het gebied is optimaal en verschillende pistes zijn naar het zuiden georiënteerd, waardoor je heerlijk van het mooie weer kan genieten. Niet nodig om je zorgen te maken over de sneeuwcondities, want die worden altijd optimaal gehouden. Dankzij de 214 aaneensluitende pistes en goede verbindingen, kan je in Serfaus – Fiss – Ladis ook lange dagtochten maken. In dit skigebied hoef je geen twee keer dezelfde piste te doen, en ga je je nooit vervelen!

Skiën in Ladis

De accommodaties in Ladis zijn altijd tip top in orde en de prijs-kwaliteit verhouding is er erg voordelig. Bovendien kan je met één handige skipas van het hele skigebied Serfaus – Fiss – Ladis gebruik maken. Ladis heeft bovendien prima voorzieningen voor de allerkleinste skiërs, zoals speciale skischolen voor kinderen, kinderweides en aangepaste liften. Ook voor een traditionele après-ski kan je in Ladis prima terecht. Kan jij ook niet meer wachten om het pittoreske Ladis met je eigen ogen te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Ladis!

Bekijk ook: