Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Längenfeld

Goedkope skivakanties in Längenfeld

Op wintersport naar Längenfeld

Heb jij ook nood aan een deugddoende vakantie in de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Längenfeld! Längenfeld is een rustig dorp in het skigebied Sölden- Ötztal Arena. Dit fantastische grote skigebied in de Oostenrijkse Alpen heeft wel 143 kilometer aan gevarieerde pistes. Het is het populairste skigebied in het Ötztal, en is een prima skigebied voor een heerlijke last minute skivakantie. Sölden- Ötztal Arena blinkt vooral uit door zijn diverse pistes en gevarieerd aanbod voor skiërs en snowboarders. Niet alleen op de pistes, maar ook ernaast, is Sölden- Ötztal Arena een verfrissend en uitdagend skigebied. Elke skiër en snowboarder, beginnend of gevorderd, vindt hier ongetwijfeld de pistes van zijn dromen. Je kan Sölden- Ötztal Arena opdelen in drie deelgebieden : Gaislachkogl, Giggijoch en het gebied rond de twee gletsjers. Met andere woorden, Sölden- Ötztal Arena is de perfecte bestemming voor een top last minute skivakantie. Je verveelt je er geen seconde!

Chalet wintersport in Längenfeld

Längenfeld is een authentiek en gezellig dorpje in de Sölden- Ötztal Arena. Het is een buitenbeentje in het skigebied, omdat je hier niet met de skilift rechtstreeks op de pistes kan geraken. Dat is echter geen probleem, want een pendelbus brengt je gratis van Längenfeld tot aan de pistes en weer terug. Doordat de bus erg frequent rijdt, hoef je niet bang te zijn voor wachttijden. Dus in geen tijd sta je vanuit Längenfeld centraal in het grote skigebied Sölden- Ötztal Arena, en kan je beginnen aan je prachtige dagtocht. Ben je gemotiveerd dan kan je je dag beginnen met het meest uitdagende deel van het skigebied, rondom de Gaislachkogl. Onderaan de Gaislachkogl zijn er ook wat rustigere pistes, ideaal dus voor wie graag wat afwisseling heeft. Of neem de skilift tot op de Giggijoch, waar de pistes iets makkelijker en breder zijn. In de omgeving van de Giggijoch kan je ook heerlijk off-piste skiën. Op de 2 gletsjers in Sölden- Ötztal Arena, de Rettenbach en de Tiefenbach, je altijd sneeuw gegarandeerd. Je kan hier zelfs aan zomerski doen!

Skiën in Längenfeld

Längenfeld is de bestemming bij uitstek voor wie naast skiën ook graag andere bergsporten beoefent. Je kan hier heerlijk van de natuur en de bergen genieten tijdens het wandelen of langlaufen. In Längenfeld heb je wel 70 kilometer aan langlaufloipen. Maar wie in Längenfeld verblijft moet vooral de Aquadome eens uitproberen. Dit is een prachtig wellness center waar je kan genieten van verschillende baden, sauna’s en massages. Sportievelingen kunnen er ook de fitnessruimte gebruiken. Tot slot zijn er in Längenfeld ook kegelbanen, rodelbanen en een ijsbaan. Pret gegarandeerd dus! Kan jij ook niet meer wachten om Längenfeld te gaan ontdekken? Boek dan nu de voordelige skivakantie van je dromen naar Längenfeld!

Bekijk ook: