Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Le Corbier

Op wintersport in Le Corbier

Droom jij ook van een last minute skivakantie? Ben je dringend toe aan sneeuw, bergen en een portie avontuur? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Le Corbier! Het dorpje Le Corbier ligt centraal in het grote skigebied Les Sybelles. In het jaar 2003 werden 6 afzonderlijke skigebieden met elkaar verbonden door moderne en snelle skiliften. Zo is het grote skigebied Les Sybelles ontstaan. Les Sybelles is nu het vierde grootste skigebied van Frankrijk. Met meer dan 300 kilometer pistes in een erg sneeuwzeker gebied, is Les Sybelles uiterst geschikt voor allerhande wintersporten tot laat in het seizoen. Vanuit Le Corbier kan je vertrekken voor lange tochten, zonder je ski’s nog te hoeven uitdoen. Les Sybelles is een groot skigebied maar heeft toch verschillende rustige pistes. Daarom beleven beginnende en matig gevorderde skiërs hier ongetwijfeld de skivakantie van hun dromen.

Goedkope skivakanties Le Corbier

Chalet in Le Corbier

Les Sybelles is een erg budgetvriendelijk skigebied, en zo dus ook Le Corbier. De prijzen van de accommodaties en de skipassen zijn hier lager dan in de meeste andere skigebieden in Frankrijk. Bovendien zijn de accommodaties in Le Corbier groter dan wat we doorgaans in Frankrijk vinden, en liggen ze aan de voet van de pistes. Ook het huren van skimateriaal is hier verrassend goedkoop. En omdat je op het punt staat een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie zelfs echt goedkoop. Dat is handig meegenomen, want zo hou je voldoende budget over voor een bruisende après-ski. Omdat er elk jaar vele studenten afzakken naar Le Corbier, kan je hier voor après-ski prima terecht. In de bars en restaurants van Le Corbier kan je elke avond wel terecht voor een portie gezelligheid en ontspanning.

Skiën in Le Corbier

Le Corbier is vooral een erg praktisch skidorp. Het is centraal gelegen in Les Sybelles, waardoor je het hele skigebied makkelijk kan bereiken. De skiliften brengen je in geen tijd tot de uiterste hoeken van het skigebied, zodat je op één dag hele mooie en lange tochten kan maken. Omdat Les Sybelles voor een groot deel op de zuidflanken van de bergen gelegen is, kan je er bovendien heerlijk in de zon skiën. En ook het centrum van Le Corbier is erg handig ingericht. De verschillende appartementsgebouwen rond de pistes worden verbonden door een lange galerij. Zo kan je heel makkelijk de verschillende accommodaties bereiken, en ook de winkels kan je via deze galerij makkelijk bereiken. Bovendien worden in heel het skigebied Les Sybelles de pistes steeds goed onderhouden, om je ski-ervaring nog aangenamer te maken. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Le Corbier!

Bekijk ook: