Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Wintersport Le Grand Massif

Dit artikel gaat over: Last minute skivakantie Le Grand MassifVoordelige wintersportvakantie Le Grand MassifSkiën in Le Grand Massif

Kies je dorp in het skigebied Le Grand Massif
Skivakantie naar Flaine
Skivakantie naar Morillon
Skivakantie naar Samoëns
Skivakantie naar Les Carroz

Last minute skivakantie boeken Le Grand Massif

Kan jij ook niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Kijk je al maandenlang uit naar je volgende wintersportvakantie? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Le Grand Massif! Le Grand Massif is een ruim skigebied in Frankrijk, waar je van 265 km gevarieerde pistes kan genieten. In Le Grand Massif beleef je ongetwijfeld de last minute skivakantie van je dromen. Beginnende of gevorderde skiërs, Le Grand Massif heeft voor iedereen wel wat te bieden. Aangename blauwe pistes, uitdagende rode en zwarte pistes, en zelfs enkele groene pistes waar je je voor de eerste keer op de latten kan wagen. In Le Grand Massif vind je altijd wel een piste die past bij jouw niveau en jouw voorkeur.

(tip!) Bekijk kortingen en promoties voor Le Grand Massif

Wintersportvakantie Le Grand Massif

Le Grand Massif is een geweldig en gevarieerd skidomein in Frankrijk, op een 50-tal kilometer van Genève gelegen. Dit skigebied heeft werkelijk alles waar je als skiër of snowboarder naar op zoek bent. Het grootste skidorp in Le Grand Massif is het functionele Flaine. Daarnaast zijn ook Samoëns, Morillon en Les Carroz best wel gekende dorpen. Le Grand Massif is een populair skigebied dat elk jaar weer een groot aantal skiërs en snowboarders aantrekt. Vooral de vriendelijke en gemoedelijke sfeer die er heerst in het gebied, maakt dat wintersporters hier graag naartoe komen. In de kom van Flaine vind je lange en mooie afdalingen, die best wel uitdagend kunnen zijn. Je hebt er ook een tof snowpark, waar je je nieuwste kunstjes kan uitproberen. La Combe de Gers is dan weer de fijnste plek om te skiën als het flink gesneeuwd heeft. Je hebt er ook de kans om off-piste te gaan. Kortom, Le Grand Massif heeft voor elke skiër en snowboarder wel wat wils. En als je een last minute vakantie naar Le Grand Massif boekt, maak je er zelfs een heel voordelige vakantie van!

Skiën in Le Grand Massif

Le Grand Massif is niet alleen een geweldig skigebied vol uitdagingen en waar je off-piste kan gaan. Het is ook een gebied dat zich uitstekend leent tot skiën met de hele familie. Verschillende pistes slingeren rustig tussen de bomen naar beneden. Zo kan je grote hoogteverschillen afleggen en genieten van de mooie landschappen. Je vindt er pistes die geschikt zijn voor elk niveau, en je kan er heerlijke dagtochten maken. Ook al ben je een beginnende skiër, je kan hier op een dag heel wat mooie kilometers afleggen. Ook voor de allerkleinsten vind je in Le Grand Massif alle voorzieningen. Degelijke skischolen en ruime kinderweides zorgen ervoor dat ook de jonge skiërs hier een geweldige skivakantie beleven. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Le Grand Massif!

Bekijk ook: