Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Lech

Goedkope skivakanties in Lech

Op wintersport naar Lech

Droom jij er ook van om helemaal tot rust te komen in de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Lech! Lech is een rustig en authentiek skidorp in het grote skigebied Ski Arlberg. Dit is een geweldig skigebied in de Oostenrijkse Alpen, met meer dan 300 kilometer pistes. Hierdoor is het één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Ski Arlberg is een trekpleister voor wintersporters van over de hele wereld, en dat is terecht. Het behoort absoluut tot de beste skigebieden van de Alpen. Het is gelegen in het Arlbergmassief en daar valt doorgaans veel meer sneeuw dan in de gebieden in de omgeving. De pistes worden er erg goed onderhouden, waardoor je in Ski Arlberg altijd de allerbeste skicondities hebt.

Chalet wintersport in Lech

Lech is een skidorp met verschillende erg luxueuze hotels. De bouwstijl is wel authentiek en je vindt er een geslaagde mix tussen klassiek en modern, waardoor Lech een gezellig skidorp is. Door zijn luxueuze hotels trekt Lech elk jaar veel rijken en adel aan. Dat merk je ook aan de rest van de voorzieningen in het dorp. Alles is hier van de allerbeste kwaliteit. Lech heeft dan ook niet voor niets het label “Best of the Alps” gekregen. Lech ligt in de westelijke helft van het skigebied Ski Arlberg. Het is een uitstekende vertrekplaats voor beginnende skiërs, dankzij de prachtige blauwe pistes. Ideaal om je skitechniek nog wat bij te schaven.

Skiën in Lech

Gevorderde skiërs kunnen vanuit Lech makkelijk aan de oostelijke kant van het skigebied Ski Arlberg geraken. Ski Arlberg is dan ook een skigebied dat vooral gevorderde en heel gevorderde skiërs en snowboarders aantrekt. Je vindt er veel uitdagende pistes, prachtige skiroutes en er is ook een uitgebreide mogelijkheid om off-piste te skiën. Vanaf de Vallugagrat, het hoogste punt van het skigebied, kan je bijvoorbeeld off-piste afdalen tot in Zürs. Heb jij ook al zin gekregen om Lech en zijn prachtige hotels met je eigen ogen te gaan verkennen? Boek dan nu de voordelige skivakantie van je dromen naar Lech!

Bekijk ook: