Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Les Carroz

Kan jij ook niet meer wachten om de bergen in te trekken en van de sneeuw te genieten? Kijk je al wekenlang uit naar je volgende skivakantie? Dan is het hoog tijd om je voordelige skivakantie naar Les Carroz te boeken! Les Carroz is een klein en gezellig skidorp in het ruime skigebied Le Grand Massif. In Le Grand Massif kan je prima terecht voor een gevarieerde skivakantie, want je kan er maar liefst 265 km gevarieerde pistes trotseren.

Goedkope skivakanties Les Carroz

Op wintersport naar Les Carroz

Le Grand Massif is ongetwijfeld de beste bestemming voor de last minute skivakantie waar je al jaren van droomt. Of je nu een beginnende of een gevorderde skiër bent, Le Grand Massif heeft ongetwijfeld voor jou wat wils. Aangename blauwe pistes, uitdagende rode pistes en pittige zwarte pistes, je vindt ze allemaal in Le Grand Massif. Zelfs enkele groene pistes zorgen ervoor dat er voor iedereen wel een piste is naar zijn niveau. In Le Grand Massif zal je je nooit vervelen.

Chalet wintersport Les Carroz

Les Carroz is een klein en gezellig skidorp centraal gelegen in het geweldige skigebied Le Grand Massif in Frankrijk. In vogelvlucht zit je hier een 50-tal kilometer van Genève. Le Grand Massif heeft werkelijk alles wat je als skiër of snowboarder tijdens je skivakantie nodig hebt. Het is een populair skigebied waar elk jaar talrijke skiërs en snowboarders naartoe trekken. Les Carroz is een authentiek bergdorpje dat op 1200 meter hoogte ligt, centraal in Le Grand Massif. Door deze centrale ligging kan je vanuit Les Carroz makkelijk het hele skigebied verkennen. Handig als je graag lange dagtochten maakt en de hele dag op de latten wil staan. Je kan van Les Carroz ook makkelijk tot in Flaine geraken. De kom van Flaine staat bekend voor zijn lange en mooie afdalingen, die best wel uitdagend kunnen zijn. Er is ook een prettig snowpark, ideaal om je nieuwste kunstjes uit te proberen. Les Carroz is, net als de rest van het skigebied Le Grand Massif, een erg budgetvriendelijke bestemming. En wanneer je een last minute vakantie boekt, maak je er zelfs een heel voordelige vakantie van!

Skiën in Les Carroz

Les Carroz is niet alleen een gezellig en authentiek skidorp van waaruit je alle uitdagingen van het skigebied makkelijk kan aangaan. Les Carroz staat ook bekend voor zijn vriendelijke en gemoedelijke sfeer, die je ook in de rest van Le Grand Massif kan terugvinden. Daarnaast is Les Carroz uitstekend geschikt om te skiën met de hele familie. Het kleine dorpje is autovrij dus aangenaam rustig, en je hebt makkelijk toegang tot talrijke pistes die op een aangenaam tempo tussen de bomen naar beneden slingeren. Via die pistes kan je de fijnste dagtochten maken met het hele gezin. Ook aan de allerkleinsten heeft men in Les Carroz gedacht. Enkele degelijke skischolen en aangepaste oefenpistes zorgen ervoor dat ook de jongste skiërs hier een geweldige wintersportvakantie beleven. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Les Carroz!

Bekijk ook: