Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie in Les Deux Alpes

Kan je ook niet meer wachten om te vertrekken op last minute skivakantie? Verlang je naar de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Les Deux Alpes! Het dorpje Les Deux Alpes ligt in het gelijknamige grote en uitdagende skigebied. Hier vind je sneeuw met zekerheid tot laat in het seizoen, en een enorme variatie aan pistes. Les Deux Alpes is een waar paradijs voor al wie houdt van afwisseling en avontuur. Freestylers beleven in Les Deux Alpes de last minute skivakantie van hun dromen!

Goedkope skivakanties Les Deux Alpes

Wintersport in Les Deux Alpes

Het skigebied Les Deux Alpes biedt je meer dan 200 kilometer heerlijke pistes, die grote hoogteverschillen overbruggen. De keuze is er zo uitgebreid, dat je ze onmogelijk tijdens één skivakantie allemaal kan uitproberen. Laat je hierdoor zeker niet ontmoedigen, want in Les Deux Alpes kan je ook in de zomer gaan skiën. Op 3600 meter hoogte is er een gletsjer die gegarandeerd altijd sneeuw heeft. Reden genoeg dus om dit jaar twee keer op last minute skivakantie te vertrekken. In Les Deux Alpes kan je voor een voordelige prijs gaan skiën, want je vindt er voor elk budget accommodaties. En door een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie helemaal goedkoop!

Skiën in Les Deux Alpes

Vanuit het dorp van Les Deux Alpes heb je makkelijk toegang tot het hele skigebied. Ook de beroemde snowparks en freestyle parcours kan je makkelijk bereiken. Les Deux Alpes is bovendien een praktisch ingericht dorp, met veel accommodaties en allerhande voorzieningen voor wintersporters. Winkels, restaurants en bars liggen allemaal op wandelafstand van de pistes. Je skimateriaal huren doe je er makkelijk aan de voet van de piste. Daarnaast heeft Les Deux Alpes ook voor de beginnende skiër en snowboarder wat te bieden. In 2015 werd de belangrijkste afdaling naar het dal heraangelegd, met een rustige, blauwe piste. Op die manier is het ook voor de beginnende skiër en snowboarder erg makkelijk om op een aangename manier het hele skigebied te bereiken. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Les Deux Alpes!

Last minute voor Les Deux Alpes

Bekijk ook: