Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie Les Deux Alpes

Dit artikel gaat over: Last minute skivakantie Les Deux AlpesWintersportvakantie Les Deux AlpesSkiën in Les Deux Alpes

Last minute skivakantie boeken Les Deux Alpes

Ben je helemaal klaar voor je volgende last minute skivakantie? Verlang je naar de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Les Deux Alpes! Het skigebied Les Deux Alpes biedt sneeuwzekerheid tot laat in het seizoen, je kan er dus zelfs twee keer naartoe gaan. Les Deux Alpes is het paradijs voor skiërs en voor snowboarders die houden van afwisseling, sport en avontuur. Freestylers beleven hier de last minute skivakantie van hun dromen!

Kies je dorp in het skigebied Les Deux Alpes
Skivakantie naar Les Deux Alpes
Skivakantie naar La Grave

(tip!) Bekijk kortingen en promoties voor Les Deux Alpes

Wintersportvakantie Les Deux Alpes

Les Deux Alpes is een skigebied met meer dan 200 kilometer piste die grote hoogteverschillen overbruggen. De keuze aan pistes is zo groot en zo divers, dat je ze onmogelijk tijdens één skivakantie allemaal kan leren kennen. Maar dat is geen probleem, want in Les Deux Alpes kan je ook terecht voor een zomerski. Op de gletsjer, die op 3600 meter hoogte begint, is er gegarandeerd altijd sneeuw. Reden genoeg dus om dit jaar twee keer een last minute skivakantie te boeken. De bekendste skidorpen in Les Deux Alpes zijn het gelijknamige Les Deux Alpes, en La Grave. Les Deux Alpes is een voordelig skigebied, waar je voor elk budget accommodaties vindt. En door een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie zelfs echt goedkoop!

Skiën in Les Deux Alpes

Les Deux Alpes is een skigebied dat bekend staat voor zijn geweldige snowparks. Het gebied richt zich volledig op freestylers en zorgt dat er een permanent aanbod is aan parken en boardercross parcours. Als er op de lager gelegen pistes te weinig sneeuw is, worden er op de gletsjer parcours gebouwd, zodat je het hele jaar door gegarandeerd je freestyle kunsten kan oefenen. Maar Les Deux Alpes heeft ook voor de rustige skiër en snowboarder wat te bieden. In 2015 werd de afdaling naar het dal sterk verbeterd, met de aanleg van een brede blauwe piste. Op die manier is het ook voor de beginnende skiër en snowboarder mogelijk om op een aangename manier het hele skigebied te bereiken.
Een last minute skivakantie vraagt natuurlijk om een toffe après-ski. Ook daarvoor ben je in Les Deux Alpes aan het goede adres. De verschillende bars en pubs verwelkomen je er graag met frisse pintjes of warme wijn, waardoor je de vermoeidheid van een dagje skiën direct weer vergeet. Les Deux Alpes is ook een prima skigebied om eens een dagje te gaan ijsklimmen, of om met een gids in La Grave een freeride te proberen. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Les Deux Alpes!

Bekijk ook: