Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Les Menuires

Ben jij ook helemaal klaar voor een onvergetelijk ski-avontuur? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Les Menuires! Les Menuires is één van de dorpjes in het grootste skigebied ter wereld, Les Trois Vallées. In Les Trois Vallées beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke last minute skivakantie. Les Trois Vallées is een prachtig skigebied met meer dan 600 km pistes. Ben je een beginnende wintersporter of heb je al jaren ervaring? In Les Trois Vallées valt er sowieso wat voor je te beleven!

Goedkope skivakanties Les Menuires

Op wintersport in Les Menuires

Les Menuires ligt in de Belleville vallei in het wereldberoemde skidomein Les Trois Vallées. In Les Trois Vallées kan je zonder problemen elke dag een andere piste uitproberen. Het skigebied is er zo groot dat je er nooit op raakt uitgekeken. Les Menuires staat bekend als het goedkoopste dorp van Les Trois Vallées. Ben je op zoek naar een voordelige vakantie, dan kan je met een gerust hart een plekje in Les Menuires reserveren. En door een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie wel erg goedkoop!

Chalet in Les Menuires

Les Menuires is een erg praktisch en efficiënt ski- en snowboarddorp. Vanuit het dorp heb je een vlotte toegang tot de skipistes, zonder dat je ver moet wandelen of een bus moet nemen. In alle accommodaties is er ruimte voorzien om je wintersportmateriaal op te bergen. Bars, restaurants en supermarkten vind je er aan de voet van de pistes, dus ook hier kan je makkelijk terecht en verlies je geen tijd met je verplaatsing. En omdat de prijzen in Les Menuires goedkoper zijn dan in de andere wintersportdorpen in Les Trois Vallées, ga je er met plezier winkelen. Ook je materiaal huren kan je huren aan de voet van de skipistes, dus je hoeft je materiaal helemaal niet ver te dragen.

Skiën in Les Menuires

Les Menuires is een erg geschikte wintersportbestemming voor wie wil gaan skiën met het hele gezin. Wagen je kinderen zich voor de eerste keer op de skilatten? In Les Menuires kan je ze laten begeleiden door Nederlandstalige monitoren, zodat ze zich onmiddellijk thuis voelen. Ze kunnen zich helemaal uitleven op de enorme kinderweide en op de speciale kinderpistes. Hebben ze het skiën onder de knie, dan hebben ze keuze uit 40 km groene en 277 km blauwe pistes, om hun eerste kunstjes uit te proberen. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken en Les Trois Vallées te gaan ontdekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Les Menuires!

Bekijk ook: