Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie Les Sybelles

Dit artikel gaat over: Last minute skivakantie Les Sybelles Budgetvriendelijke wintersportvakantieSkiën in Les Sybelles

Last minute skivakantie boeken Les Sybelles

Ben je helemaal klaar voor je volgende last minute skivakantie? Roepen de bergen en de sneeuw al wekenlang jouw naam? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Les Sybelles! Het skigebied Les Sybelles bestaat nog maar sinds 2003, wanneer 6 afzonderlijke skigebieden met elkaar verbonden werden. Dat maakt van Les Sybelles het vierde grootste skigebied van Frankrijk, goed voor meer dan 300 km pistes. Het hoogste punt van Les Sybelles ligt op 2600 meter, waardoor het een erg sneeuwzeker gebied is. Les Sybelles is een ruim en aangenaam skigebied, met veel rustige en aangename pistes. Beginnende en licht gevorderde skiërs beleven hier ongetwijfeld de last minute skivakantie van hun dromen!

(tip!) Bekijk kortingen en promoties voor Les Sybelles

Budgetvriendelijke wintersportvakantie Les Sybelles

Les Sybelles staat erom bekend een budgetvriendelijk skigebied te zijn. De prijzen zijn hier gematigder dan in de meeste andere skigebieden. Vooral de prijzen voor de accommodaties en de skipas, zijn er erg goedkoop. Je skimateriaal huren is in Les Sybelles ook erg voordelig. Dat is fijn, want zo hou je voldoende budget over voor een fijne après-ski, want ook daarvoor kan je in Les Sybelles prima terecht. En door een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie zelfs echt goedkoop!

Skiën in Les Sybelles

Les Sybelles verenigt sinds 2003 zes kleinere skigebieden en zorgt voor een perfecte verbinding tussen de gebieden via moderne en snelle skiliften. Je kan dus lange tochten maken over de 300 km pistes, om het hele skigebied te verkennen, zonder je ski’s of snowboard te moeten uitdoen. De bekendste skidorpen in Les Sybelles zijn Saint-Sorlin-d’Arves, Le Corbier, Saint-Jean-d’Arves en La Toussuire. Bijna het gehele skigebied ligt op de zuidflanken van de bergen, waardoor je in Les Sybelles heerlijk kan skiën in de zon. En omdat de meeste pistes niet zo steil zijn, kan je hier van een aangename en ontspannende last minute skivakantie genieten. De pistes worden steeds goed onderhouden, om je ski-ervaring nog aangenamer te maken. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Les Sybelles!

Bekijk ook: