Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Méribel Mottaret

Verlang jij ook al naar je jaarlijkse skivakantie? Ben je klaar om op avontuur te vertrekken naar de bergen en de sneeuw? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Méribel Mottaret! Méribel Mottaret is een satellietdorp van Méribel in Les Trois Vallées, het grootste skigebied ter wereld. Je hebt er gegarandeerd sneeuw tijdens je skivakantie, en je vindt er alle voorzieningen die je maar kan wensen. Les Trois Vallées is een wereldberoemd skigebied. De 607 km skipistes zorgen ervoor dat de skivakantie in Les Trois Vallées voor elke skiër, beginnend of gevorderd, wel wat te beleven valt

Goedkope skivakanties Méribel Mottaret

Op wintersport naar Méribel Mottaret

Méribel Mottaret is gelegen vlak naast Méribel, in het centrum van het indrukwekkende skidomein Les Trois Vallées. Het skigebied is zo groot, dat je zonder problemen voor elke dag een andere piste kan uitkiezen. Ben je een ervaren skiër, dan kan je zelfs proberen om op één dag langs alle 10 dorpen van Les Trois Vallées te skiën. In Méribel Mottaret verblijf je centraal in het skidomein, waardoor je makkelijk toegang hebt tot alle pistes en skidorpen. Dat maakt van Méribel Mottaret de uitgelezen uitvalsbasis voor je voordelige last minute skivakantie. In Méribel Mottaret vind je zeker accommodatie die past binnen je budget. En wat het nog beter maakt, door een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie in Méribel Mottaret zelfs echt goedkoop!

Chalet in Méribel Mottaret

Méribel Mottaret is een satellietdorp van Méribel. Dat laatste was vroeger een klein skidorp, maar blijft elk jaar groeien en werd zelfs te klein voor zijn succes. In Méribel Mottaret vind je daarom heel wat hoogbouw en appartementen, maar de bouwstijl blijft authentiek. Net als Méribel is Méribel Mottaret dus een gezellig en charmant skidorp waar je gezellig door de straatjes kan slenteren. Méribel Mottaret is ook erg geliefd bij families. Je kan er prima skiën met de kinderen, er zijn grote kinderweides en aangepaste skiliften voor de allerkleinsten. De ervaren monitoren begeleiden de kinderen en leren hen stabiel op de skilatten staan. Intussen kan jij zorgeloos van de pistes genieten en je laten verbluffen door het indrukwekkende uitzicht op de bergen.

Skiën in Méribel Mottaret

Méribel Mottaret is een erg praktisch skidorp waar je werkelijk alles vindt wat je tijdens je wintersportvakantie zou kunnen nodig hebben. Zoek je een supermarkt of sportwinkel, een gezellige bar of stijlvol restaurant, in Méribel Mottaret vind je het allemaal. Geniet samen met je gezin van een lekkere pizza of een heerlijke raclette bij een haardvuur. Na een lange dag wintersporten is dat het beste wat je maar kan wensen. Wil je graag wat afwisseling, dan ben je in geen tijd in Méribel, waar je kan gaan zwemmen of een nacht-ski uitproberen. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken en Les Trois Vallées te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Méribel Mottaret!

Bekijk ook: