Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Méribel

Kan je niet zonder je jaarlijkse skivakantie en roepen de bergen al wekenlang jouw naam? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Méribel! Méribel maakt deel uit van Les Trois Vallées, het grootste skigebied ter wereld, waar je gegarandeerd sneeuw hebt tijdens je skivakantie. Les Trois Vallées is een wereldberoemd en immens populair skigebied, waar zowel de beginnende wintersporter als de meest ervaren skiër een onvergetelijke last minute skivakantie

Goedkope skivakanties in Val Thorens

Op wintersport in Méribel

Méribel is centraal gelegen in het indrukwekkende skidomein Les Trois Vallées. Het skigebied is zo groot, dat je elke dag wel een andere piste kan uitproberen. Een ervaren skiër kan misschien eens proberen om op één dag langs alle 10 dorpen van Les Trois Vallées te skiën. Wil je centraal in het skidomein verblijven en makkelijk toegang hebben tot alle pistes en skidorpen, kies dan zeker Méribel voor je last minute skivakantie. Het dorp is ideaal gelegen om de 607 km skipistes van Les Trois Vallées te gaan verkennen. Je kan er makkelijk de hele dag skiën zonder twee keer dezelfde skilift te moeten nemen. En wat het nog beter maakt, door een last minute vakantie te boeken, is je skivakantie in Méribel bovendien zelfs erg goedkoop!

Chalet in Méribel

Méribel was vroeger een klein skidorp, maar blijft elk jaar groeien en mag zich intussen bij de grotere skidorpen van Les Trois Vallées rekenen. Méribel is niet alleen ideaal gelegen, midden in het skigebied Les Trois Vallées. Het is ook een charmant en gezellig skidorp, door zijn traditionele bouwstijl in pijnboomhout, steen en leisteen. Hierdoor is Méribel ongetwijfeld één van de meest geliefde skidorpen in Les Trois Vallées. Door zijn gezelligheid is het ook erg geliefd bij families. Méribel is ideaal om met de kinderen te komen skiën. Er is een grote kinderweide en er zijn verschillende aangepaste kinderliften beschikbaar. Ook voor de beginnende wintersporter zijn er in Méribel enkele sleepliften en makkelijke en veilige pistes voorzien.

Skiën in Méribel

In het dorp van Méribel vind je niet alleen gezellige straatjes en mooie huisjes. Je vindt er werkelijk alles wat je tijdens je wintersportvakantie zou kunnen nodig hebben. Er zijn meerdere supermarkten en sportwinkels, en de bars en restaurants zijn heel gezellig. Niets is heerlijker dan een lekkere pizza of een heerlijke raclette bij een haardvuur, na een lange dag wintersporten. In Méribel hoef je het dorp niet uit om deze gezelligheid te vinden, en verlies je geen tijd in de auto of op de bus. Heb je zin om even iets anders te doen, dan kan je in Méribel ook gaan zwemmen of een nacht-ski uitproberen. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken en Les Trois Vallées te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Méribel!

Bekijk ook: