Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skiavakantie naar Morgins

Goedkope skivakanties in Morgins

Op wintersport naar Morgins

Kan jij ook niet meer wachten om op je volgende last minute skivakantie te vertrekken? Verlang je naar het avontuur, de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je last minute skivakantie naar Morgins! Morgins is een gezellig skidorp gelegen in het skigebied Portes du Soleil. Portes du Soleil, het op één na grootste skigebied in Frankrijk, kennen we vooral omwille van zijn authenticiteit en zijn grote variatie aan fijne pistes. Het dorpje Morgins ligt eigenlijk in Zwitserland, net over de grens met Frankrijk, maar behoort toch tot les Portes du Soleil. Dat is nu net het bijzondere aan dit skigebied : je kan al skiënd de grens oversteken van Frankrijk naar Zwitserland en terug. Een last minute skivakantie in dit riante skigebied staat altijd garant voor een top ervaring!

Chalet wintersport in Morgins

In Portes du Soleil vind je meer dan 580 km skipistes. Daarmee is het skigebied bijna het grootste van Frankrijk. Je kan het hele skigebied verkennen via handige skiliften of pendelbussen tussen de verschillende skidorpen. De bussen rijden er vaak, dus je moet nooit lang wachten voor een verbinding. En ook al ligt Morgins in Zwitserland, je kan toch gebruik maken van dezelfde infrastructuur als voor de gehele Portes du Soleil. Met één voordelige skipas trek je het hele gebied rond. Morgins ligt op redelijke hoogte, dus op vlak van sneeuwzekerheid zit je hier prima. Morgins is een prima wintersportbestemming voor wie graag eens aan de Zwitserse kant van Portes du Soleil wil verblijven. En vanuit Morgins kan iedere wintersporter makkelijk de skipistes vinden die perfect bij zijn niveau en zijn wensen passen.

Skiën in Morgins

Morgins is een gezellig skidorp dat een echte vakantiesfeer uitademt. Hierbij heeft het gelukkig zijn authenticiteit niet verloren. In het centrum vind je best nog wel wat authentieke winkeltjes en restaurants. Vanuit Morgins heb je makkelijk toegang tot een heerlijke kilometerslange afdaling door de bossen vanaf de Fouilleuse. Ski je liever in de zon, dan is de afdaling naar Châtel zeker een aanrader. Maar omdat Morgins op een centrale plek in Portes du Soleil ligt, kan je eigenlijk zonder problemen elke piste bereiken en uitproberen. Morgins is ook een ideale bestemming voor een skivakantie met de hele familie. Er zijn talrijke skischolen en de inrichting van de pistes maakt het voor kinderen en voor beginners heel aangenaam om er te skiën. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken en de Portes du Soleil te gaan verkennen? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Morgins!

Bekijk ook: