Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Morzine

Goedkope skivakanties Morzine

Op wintersport naar Morzine

Kan jij ook niet meer wachten om te vertrekken op skivakantie? Verlang je naar de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Morzine! Morzine is een groot maar gezellig bergdorp gelegen in het reusachtige skidomein Portes du Soleil. Portes du Soleil is het op één na grootste skigebied in Frankrijk, dat zich van de andere skigebieden onderscheidt door zijn authenticiteit en zijn diverse pistes. Portes du Soleil is een skiparadijs voor al wie houdt van sport en avontuur, in een authentieke omgeving. Bovendien kan je in Portes du Soleil al skiënd de grens met Zwitserland oversteken. Zo wordt een last minute skivakantie in dit riante skigebied helemaal een bijzondere ervaring!

Chalet in Morzine

Portes du Soleil telt ruim 580 km pistes en is daarmee bijna het grootste skigebied van Frankrijk. Een uitgekiemd systeem skiliften of pendelbussen brengt je er probleemloos van het ene skidorp naar het andere. De goede aansluitingen zorgen ervoor dat je nooit lang zal moeten wachten op een bus of lift. Morzine is redelijk centraal gelegen in Portes du Soleil, en is daarom de ideale bestemming voor je wintersportvakantie in dit fantastische skigebied. Van Morzine uit kan je makkelijk het hele skigebied gaan verkennen. Je kan heerlijk lange dagtochten maken, al skiënd van het ene authentieke bergdorpje naar het andere. En wanneer je de grens met Zwitserland oversteekt, raak je er helemaal van overtuigd dat er aan Portes du Soleil een einde komt.

Skiën in Morzine

Morzine is een eerder groot skidorp, maar heeft zijn authentieke karakter weten te bewaren. Je kan er verblijven in mooie ruime chalets, en er is accommodatie voorzien voor elke smaak en elk budget. Morzine is erg geschikt om met families te gaan skiën. Het is praktisch georganiseerd, degelijk ingericht en de plaatselijke skischolen hebben programma’s speciaal op families gericht. De inrichting van de pistes maakt het voor kinderen heel aangenaam om er te skiën. Morzine is dus een prima wintersportbestemming om met het hele gezin te verkennen. Ook ’s avonds kan je er met de hele familie plezier maken, met een drankje in een plaatselijke bar of een heerlijke maaltijd in een gezellig restaurant. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Morzine!

Bekijk ook: