Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Wintersport naar Obergurgl – Hochgurgl

Dit artikel gaat over: Last minute skivakantie Obergurgl – HochgurglVoordelige wintersportvakantie Obergurgl – HochgurglSkiën in Obergurgl – Hochgurgl

Last minute skivakantie boeken Obergurgl – Hochgurgl

Vind jij ook dat het tijd is om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Obergurgl – Hochgurgl! Het skigebied Obergurgl – Hochgurgl, is een ruim skigebied in Oostenrijk. Het is redelijk hoog gelegen, dus hier heb je sneeuw gegarandeerd van november tot mei. Obergurgl – Hochgurgl telt talrijke gevarieerde en uitdagende pistes. De meeste pistes zijn een echte uitdaging en daarom is Obergurgl – Hochgurgl het uitgelezen skigebied voor een voordelige last minute skivakantie voor gevorderde skiërs.

Skivakantie Obergurgl

Kies je dorp in het skigebied Obergurgl – Hochgurgl
Skivakantie naar Obergurgl
Skivakantie naar Hochgurgl

(tip!) Bekijk alle promoties en korting voor Obergurgl – Hochgurgl

Wintersportvakantie Obergurgl – Hochgurgl

Obergurgl – Hochgurgl heeft enorm veel te bieden. Het is een ruim skigebied met wel 110 kilometer pistes, waardoor je hier toch al mooie tochten kan maken. Het heeft een grote variatie aan pistes, en het is vooral gekend voor zijn uitstekende pistes voor gevorderde skiërs. Echt gevorderde skiërs die op zoek zijn naar een uitdaging kunnen zich uitleven op de Hohe Mut. Dit is één van de zwaarste buckelpistes in heel Oostenrijk. Er zijn in Obergurgl-Hochgurgl ook geweldige off-piste mogelijkheden, opnieuw vooral voor gevorderde skiërs. Omdat het skigebied voor een gedeelte op 3000 meter gelegen is, is er een uitstekende sneeuwzekerheid. De pistes zijn hierdoor ook steil en pittig, ideaal voor de sportieve skiër. En zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan je lekker uitleven op enkele uitdagende pistes, om daarna de après-ski te beginnen?

Skiën in Obergurgl – Hochgurgl

In Obergurgl – Hochgurgl zijn de pistes uitstekend geprepareerd en de liften zijn er stuk voor stuk erg modern en goed onderhouden. Het skigebied Obergurgl – Hochgurgl is gelegen dicht bij het skigebied van Sölden. De twee grote skidorpen, Obergurgl en Hochgurgl, zijn allebei heerlijke plaatsen om te verblijven. De accommodaties zijn er prachtig en luxueus, en de sneeuwkwaliteit is er doorgaans uitstekend. Langs de pistes vind je talrijke berghutten waar je subliem kunt dineren in een knap kader. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Obergurgl – Hochgurgl!

Bekijk ook: