Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Obergurgl

Goedkope skivakanties in Obergurgl

Op wintersport naar Obergurgl

Vind jij ook dat het tijd is om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu een goedkope skivakantie naar Obergurgl! Obergurgl is een gezellig skidorp gelegen in het skigebied Obergurgl – Hochgurgl. Dit is een ruim skigebied in Oostenrijk, dat tegelijk ook hoog gelegen is. In sommige delen van het skigebied heb je zelfs een prachtig uitzicht over zowel Oostenrijk als Italië. In het skigebied Obergurgl – Hochgurgl is de sneeuwkwaliteit top en heb je gegarandeerd sneeuw van november tot mei. Het skigebied staat vooral bekend om zijn pittige en uitdagende pistes. De meeste pistes zijn best wel een uitdaging en daarom is Obergurgl – Hochgurgl een prima bestemming voor een voordelige last minute skivakantie voor gevorderde en sportieve skiërs.

Chalet wintersport in Obergurgl

Obergurgl – Hochgurgl heeft als skigebied echt heel veel te bieden. Het is ruim en heeft met wel 110 kilometer pistes. Dit wil zeggen dat je hier toch al mooie tochten kan maken. Je vindt er een grote variatie aan pistes, en Obergurgl – Hochgurgl is vooral gekend voor zijn uitstekende pistes voor gevorderde skiërs. De allerbeste skiërs die wel houden van een uitdaging kunnen zich uitleven op de Hohe Mut. Dit is één van de zwaarste buckelpistes in heel Oostenrijk. Daarnaast zijn er in Obergurgl-Hochgurgl ook geweldige off-piste mogelijkheden. Ook deze zijn vooral voor gevorderde skiërs bestemd. Omdat Obergurgl op 1930 meter gelegen is, is er ook daar een uitstekende sneeuwzekerheid. De pistes in de buurt van Obergurgl zijn dan ook steil en pittig, ideaal voor de sportieve skiër. En zeg nu zelf, wat doe je liever dan je de hele dag uitleven op enkele uitdagende pistes, om daarna de après-ski te beginnen?

Skiën in Obergurgl

In Obergurgl – Hochgurgl zijn de pistes op en top geprepareerd en zijn de liften allemaal modern en goed onderhouden. Het skigebied Obergurgl – Hochgurgl is gelegen dicht bij het skigebied van Sölden. Je kan dus ook gerust in Sölden eens een dagje gaan skiën. De accommodaties in Obergurgl zijn prachtig en luxueus, en de sneeuwkwaliteit is er bijna altijd uitstekend. Langs de pistes heb je tientallen berghutten waar je subliem kunt dineren in een authentiek kader. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Obergurgl!

Bekijk ook: