Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Obertauern

Last minute skivakantie boeken Obertauern

Is het voor jou ook dringend tijd om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Obertauern! Obertauern is een populair skigebied in Oostenrijk dat vooral de gevorderde skiërs aantrekt. Dankzij de hoge ligging van Obertauern, duurt het skiseizoen er lang, van november tot mei. De kwaliteit van de sneeuw is dan ook altijd prima in Obertauern. De 100 kilometer aan diverse pistes maken van Obertauern ook een geweldig skigebied om mooie tochten te maken. Je vindt er dus een waar skiparadijs, en dit allemaal inbegrepen in één voordelige skipas. En omdat je op het punt staat een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie echt goedkoop.

(tip!) Bekijk alle promoties en korting voor Obertauern

Wintersportvakantie Obertauern

Op de mooie en gevarieerde pistes van Obertauern kan je prachtige dagtochten maken. Een echte aanrader is de Tauernrunde, en tocht die helemaal rondom Obertauern gaat. Onderweg kom je verschillende berghutten tegen, waar je gerust eventjes kan uitrusten. Je kan er ook prima eten en drinken langs de pistes aan een erg voordelige prijs. Over het algemeen is Obertauern een skigebied dat vooral in trek is bij gevorderde skiërs. Onder de Gamsleiten 2 vind je een zwarte piste die gekend is in heel Oostenrijk. Verder heb je in het skigebied verschillende uitdagende rode pistes. Obertauern is dus echt een skigebied voor de sportieve skiër en snowboarder. Je hebt er natuurlijk ook wat blauwe pistes, waardoor ook beginners zich in Obertauern goed thuis zullen voelen. Bij de Sonnenlift bijvoorbeeld vind je prima pistes voor beginnende skiërs.

Skiën in Obertauern

Obertauern is ook een prima gebied om off-piste te skiën. Freestylers kunnen hun hart ophalen in het Longplaypark. Verder vind je in Obertauern alles wat je van een modern skigebied kan verwachten. De pistes en de liften zijn er makkelijk toegankelijk en goed onderhouden. In het dorpscentrum vind je supermarkten, sportwinkels, en uiteraard ook bars en restaurants. Na een lange dag skiën kan je in Obertauern zonder problemen een plekje vinden om gezellig na te praten bij een glaasje of een hapje. De accommodaties zijn er prima in orde en je vindt er voor elk budget wat wils. Heb je ook zin om Obertauern met je eigen ogen te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Obertauern!

Bekijk ook: