Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Oz en Oisans

Goedkope skivakanties Oz en Oisans

Op wintersport in Oz en Oisans

Droom jij ook al wekenlang van het avontuur van de sneeuw en de bergen? Is het dringend tijd om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie Oz en Oisans! Oz en Oisans is een bergdorpje gelegen in het grote skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine. Dit is één van de grootste skigebieden in Frankrijk, met wel 250 kilometer aan gevarieerde pistes. In Oz en Oisans beleef je gegarandeerd een onvergetelijke én goedkope wintersportvakantie. Alpe d’Huez Grand Domaine heeft alles te bieden wat een beginnende of een gevorderde skiër en snowboarder maar kan wensen. Je vindt er toffe en uitdagende pistes op elk niveau en voor elke leeftijd.

Chalet in Oz en Oisans

Alpe d’Huez Grand Domaine is een groot en divers skigebied, gelegen in Isère in Frankrijk. Het staat bekend om zijn gevarieerd aanbod in pistes. Alpe d’Huez Grand Domaine heeft echt voor elke wintersporter wel wat wils. In de eerste plaats is het een ideaal skigebied voor de gevorderde en sportieve skiër en snowboarder. Misschien doet de beroemde piste ‘Sarenne’ een belletje rinkelen? Dit is de langste zwarte piste van Europa, en die vind je in Alpe d’Huez Grand Domaine. Het hoogste punt van het domein, de Pic Blanc, heeft verschillende zwarte pistes die een ware uitdaging zijn. Eén ervan heeft de bijnaam ‘de tunnel’, omdat hij als het ware door de berg loopt. De pistes van de Pic Blanc naar beneden skiën is een unieke ervaring die elke skiër wel eens wil proberen. En omdat je op het punt staat een last minute vakantie te boeken, kan je nu van deze uitdagingen genieten aan een erg voordelige prijs!

Skiën in Oz en Oisans

Oz en Oisans is een rustig en authentiek bergdorpje, waar vooral families van de gezelligheid komen genieten. De chalets en hotels zijn gebouwd in traditionele stijl en met veel hout, en hoogbouw vind je er bijna niet. Oz en Oisans is centraal gelegen in het skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine. Via een gondellift sta je in geen tijd overal in het grote skidomein. Ideaal dus als vertrekbasis om lange tochten te maken, en de 250 km pistes te gaan verkennen. De sneeuwcondities zijn er meestal uitstekend, wat van Oz en Oisans een prima wintersportbestemming maakt. Je vindt er ook ruime oefenweides, verschillende skischolen en speciale liften aangepast aan kinderen. De Nederlandstalige skileraars maken er voor de allerkleinsten helemaal een onvergetelijke ervaring van. Oz en Oisans is dus een ideale bestemming is om met het hele gezin op last minute skivakantie naartoe te trekken. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Oz en Oisans!

Bekijk ook: