Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie Portes du Soleil

Dit artikel gaat over: Last minute skivakantie Portes du SoleilWintersportvakantie Portes du SoleilSkiën in Portes du Soleil

Last minute skivakantie boeken naar Portes du Soleil

Ben je helemaal klaar om te vertrekken op last minute skivakantie? Verlang je naar de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Portes du Soleil! Het skigebied Portes du Soleil is het op één na grootste skigebied in Frankrijk, en biedt een grote variatie aan toffe pistes. Portes du Soleil is het paradijs voor skiërs en voor snowboarders die houden van afwisseling en avontuur, in een authentiek kader. Omdat je in Portes du Soleil de grens met Zwitserland kan oversteken, wordt een last minute skivakantie in dit riante skigebied helemaal een top ervaring!

(tip!) Bekijk kortingen en promoties voor Portes du Soleil

Wintersportvakantie Portes du Soleil

Portes du Soleil is een groot maar gezellig skigebied, waar je voor elk budget een gepaste accommodatie vindt. En door een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie zelfs echt goedkoop! Het is een riant skigebied, dat zich van de andere skigebieden in Frankrijk onderscheidt doordat het erg authentiek is. De kleine dorpjes in Portes du Soleil zijn stuk voor stuk, met uitzondering van Avoriaz, gezellige boerendorpjes, waar je zonder problemen de plaatselijke lekkernijen kan proeven. De appartementen en hotels zijn gebouwd in een authentieke stijl. Hier vind je nog mooie chalets met hout gebouwd. Ook ’s avonds kan je er prima van de gezelligheid genieten, met een biertje in een plaatselijke bar of een heerlijke maaltijd in een gezellig restaurant. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Portes du Soleil!

Skiën in Portes du Soleil

Portes du Soleil is met zijn 580 km pistes het op één na grootste skigebied van Frankrijk. De verbindingen tussen de verschillende dorpen is handig georganiseerd via skiliften of pendelbussen. De bussen rijden met een hoge frequentie en nooit moet je zelf instaan voor je verplaatsing. De keuze aan pistes in Portes du Soleil is zo groot en zo divers, dat je ze onmogelijk tijdens één skivakantie allemaal kan uitproberen. Wel kan je in Portes du Soleil prachtige lange tochten maken, en van het ene authentieke bergdorpje naar het andere skiën. En omdat je ook tot in Zwitserland kan skiën, heb je helemaal het gevoel dat er aan Portes du Soleil maar geen einde komt. Ski eens van Châtel in Frankrijk naar Champéry in Zwitserland, of van Champoussin in Zwitserland naar Les Gets in Frankrijk, en ervaar het gevoel van ruimte en vrijheid dat je overweldigt. De bekendste Franse skidorpen in Portes du Soleil zijn Châtel, Avoriaz, Morzine, Les Gets en Morgins.

Bekijk ook: