Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Wintersportvakantie naar Saas–Fee

Last minute skivakantie boeken Saas-Fee

Hou jij ook zoveel van de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Kijk je er al naar uit om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Saas – Fee! Saas – Fee is een groot en prachtig skigebied en is één van de belangrijkste wintersportgebieden in Zwitserland. Saas – Fee wordt ook wel de ‘Parel van de Alpen’ genoemd, en dat is niet voor niets. De omgeving is er indrukwekkend prachtig met verschillende toppen van boven 4000 meter. De 100 kilometer pistes van Saas – Fee trekken vooral gevorderde wintersporters aan. Dat komt onder meer door de indrukwekkende gletsjer van Fee, waar je talrijke uitdagende pistes kan vinden. En dankzij deze gletsjer kan je in Saas – Fee ook aan zomerski doen. Meer zelfs, Saas – Fee is één van de grootste zomerskigebieden van de Alpen.

(tip!) Bekijk alle promoties en korting voor Saas-Fee

Wintersportvakantie Saas-Fee

Saas – Fee staat ook bekend voor zijn authentieke en gezellige karakter. Het hele centrum is autovrij, en dat is al heel lang zo. Je laat je auto achter op een grote parking aan de rand van het dorp. Daarna voeren enkele kleine elektrische taxi’s je verder tot in het dorp of tot aan je accommodatie. De rust die hiervan voortkomt, samen met de chalets in traditionele stijl, maken van Saas-Fee een heel pittoresk en authentiek skioord. Je voelt je er in een klein Zwitsers bergdorpje, en niet in een groot skidomein. Toch vind je in Saas-Fee alle moderne voorzieningen die je van een hedendaags skigebied kan verwachten. Snelle liften, degelijk onderhouden pistes en kwaliteitsvolle winkels in het dorp, zorgen ervoor dat je in Saas-Fee ongetwijfeld de voordelige last minute skivakantie van je dromen beleeft.

Skiën in Saas-Fee

Saas – Fee is een erg sneeuwzeker gebied. Het is zelfs één van de meest sneeuwzekere gebieden van Zwitserland. Dat komt doordat de pistes hoog gelegen zijn, tussen de 1800 en 3600 meter. En natuurlijk ook dankzij de indrukwekkende gletsjer op de Fee. Kijk vanuit het dorp naar de gletsjer en je zal ongetwijfeld overweldigd zijn. Soms lijkt het wel alsof de gletsjer zo van de berg af het dorp in zou glijden. Saas – Fee heeft vooral talrijke uitdagende pistes voor de gevorderde skiër. Je hebt hier ook mooie mogelijkheden om off-piste te skiën. Snowboarders kunnen zich dagenlang uitleven in het beroemde funpark van Saas – Fee. Maar ook beginnende skiërs zullen in Saas – Fee hun gading vinden. Het gebied heeft werkelijk voor iedereen wat wils te bieden. Kan je ook niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Saas – Fee!

Bekijk ook: