Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Saint-Jean-d’Arves

Goedkope skivakanties Saint-Jean-d’Arves

Op wintersportvakantie naar Saint-Jean-d’Arves

Droom jij ook van een last minute skivakantie? Ben je dringend toe aan sneeuw, bergen en heerlijke ontspanning? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Saint-Jean-d’Arves! Het dorpje Saint-Jean-d’Arves ligt in het grote skigebied Les Sybelles, naast buurman Saint-Sorlin-d’Arves. In het jaar 2003 werden 6 afzonderlijke skigebieden met elkaar in verbinding gebracht door moderne en comfortabele skiliften. Deze 6 deelgebieden samen vormen sinds die dag het grote skigebied Les Sybelles. Zo is Les Sybelles het vierde grootste skigebied van Frankrijk geworden, met meer dan 300 kilometer pistes. Omdat Les Sybelles een erg sneeuwzeker gebied is, kan je er terecht voor allerhande wintersporten tot laat in het seizoen. Vanuit Saint-Jean-d’Arves kan je vertrekken voor lange tochten door het hele skigebied, zonder je ski’s of snowboard nog te hoeven uitdoen. Les Sybelles is een groot skigebied maar staat bekend om zijn verschillende rustige pistes. De ideale bestemming dus voor beginnende en matig gevorderde skiërs om hier de skivakantie van hun dromen te beleven.

Chalet in Saint-Jean-d’Arves

Les Sybelles staat erom bekend helemaal niet duur te zijn. Dat geldt dus ook voor Saint-Jean-d’Arves. Vooral de prijzen van de accommodaties en de skipassen zijn hier beduidend lager dan elders in Frankrijk. Ook om je skimateriaal te huren, betaal je in Les Sybelles minder dan in de meeste andere skigebieden in Frankrijk. En omdat je op het punt staat een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie zelfs echt goedkoop. Dat is natuurlijk handig meegenomen, want zo hou je voldoende budget over om ook na de ski-uurtjes van je vakantie te genieten. Saint-Jean-d’Arves is een erg rustig skidorp, waar je in alle rust van een gezellige avond kan genieten. In de bars en restaurants van Saint-Jean-d’Arves kan je elke avond wel terecht voor een heerlijke maaltijd en om gezellig een glaasje te drinken.

Skiën in Saint-Jean-d’Arves

Saint-Jean-d’Arves is aangenaam gelegen in het skigebied Les Sybelles, vlak naast buurman Saint-Sorlin-d’Arves en dichtbij de gletsjer van Saint-Sorlin. Het is een klein, gezellig en authentiek bergdorpje, waar vooral families het erg naar hun zin hebben. De traditionele bouwstijl en met veel hout, zorgt ervoor dat je de sfeer van een echt Frans bergdorpje ten volle kan ervaren. Hoogbouw vind je niet in Saint-Jean-d’Arves. Zijn gezellige ligging in de zon, maakt van Saint-Jean-d’Arves helemaal een aangename wintersportbestemming. Je vindt er ook goed onderhouden oefenpistes en skiliften aangepast aan kinderen, zodat je met een gerust hart met heel het gezin naar naar Saint-Jean-d’Arves kan trekken. De pistes worden steeds goed onderhouden, om je ski-ervaring nog aangenamer te maken. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Saint-Jean-d’Arves!

Bekijk ook: