Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Saint-Sorlin-d’Arves

Op wintersport naar Saint-Sorlin-d’Arves

Droom jij ook al maandenlang van een last minute skivakantie? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Saint-Sorlin-d’Arves! Het dorpje Saint-Sorlin-d’Arves ligt in het grote skigebied Les Sybelles. Les Sybelles werd in 2003 gecreëerd, wanneer 6 afzonderlijke skigebieden met elkaar verbonden werden door moderne en snelle skiliften. Les Sybelles is nu het vierde grootste skigebied van Frankrijk. Je kan er meer dan 300 km pistes gaan ontdekken, en omdat het een sneeuwzeker gebied is, kan je er terecht tot laat in het seizoen. Vanuit Saint-Sorlin-d’Arves kan je dus vertrekken voor lange dagtochten, zonder je ski’s nog te hoeven uitdoen. En omdat Les Sybelles verschillende rustige pistes heeft, beleven licht gevorderde skiërs hier ongetwijfeld de skivakantie van hun dromen.

Goedkope skivakanties Saint-Sorlin-d’Arves

Chalet in Saint-Sorlin-d’Arves

Les Sybelles heeft de naam een budgetvriendelijk skigebied te zijn. De prijzen zijn hier lager dan in de meeste andere skigebieden in Frankrijk. De accommodaties zijn niet zo duur, maar zijn toch van degelijke kwaliteit en prima gelegen, op wandelafstand van de pistes. Ook de prijs van de skipas en van de huur van je skimateriaal, is er verrassend goedkoop. En door een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie zelfs echt goedkoop. Dat is uitstekend, want zo hou je voldoende budget over voor een toffe après-ski. Voor de après-ski zit je prima in Saint-Sorlin-d’Arves. Het is het meest gezellige en levendige dorpje van Les Sybelles, waar je elke avond in één van de pubs wel terecht kan voor een glaasje.

Skiën in Saint-Sorlin-d’Arves

Saint-Sorlin-d’Arves is aangenaam gelegen op de zuidflank van de Col de la Croix de Fer en dichtbij de gletsjer van Saint-Sorlin. Het is een gezellig en authentiek bergdorpje, waar vooral families het erg naar hun zin hebben. De chalets en hotels zijn gebouwd in traditionele stijl en met veel hout, en hoogbouw vind je er niet. De sneeuwcondities zijn er meestal uitstekend, wat van Saint-Sorlin-d’Arves een prima wintersportbestemming maakt. Je vindt er ook ruime oefenpistes en liften aangepast aan kinderen, zodat Saint-Sorlin-d’Arves een ideale bestemming is om met het hele gezin op last minute skivakantie naartoe te trekken. De pistes worden steeds goed onderhouden, om je ski-ervaring nog aangenamer te maken. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Saint-Sorlin-d’Arves!

Bekijk ook: