Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Samnaun

Goedkope skivakanties in Samnaun

Op wintersport in Samnaun

Droom jij ook al maandenlang van de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Samnaun! Samnaun is een Zwitsers dorp dat ligt in de Silvretta Arena. Dit is een uitgestrekt skigebied, voor een deel in Oostenrijk en voor een deel in Zwitserland gelegen. Dankzij zijn 238 kilometer aan erg gevarieerde pistes is Silvretta Arena een top skigebied om lange tochten te maken. Je kan Silvretta Arena zelfs vergelijken met de grote en uitgestrekte skigebieden van de Franse Alpen. Samnaun bestaat eigenlijk uit vijf afzonderlijke dorpskernen, die allen verkeersluw zijn. Je hebt er Compatsch, Laret, Plan, Ravaisch en Samnaun Dorf. Samnaun is erg populair omdat je er duty free kan shoppen. En omdat je vanuit Samnaun Ravaisch een direct verbinding hebt met het grote skigebied Silvretta Arena, is het een ideale verblijfplaats voor je voordelige last minute skivakantie. Samnaun ligt ook in een erg sneeuwzeker gebied, dus je kan er met een gerust hart naartoe vertrekken. Je beleeft er ongetwijfeld de voordelige last minute skivakantie van je dromen!

Chalet wintersport in Samnaun

In het grote skigebied Silvretta Arena is de verbinding tussen de verschillende skidorpen optimaal georganiseerd. Het is een uitgestrekt skigebied, dat dankzij deze goede verbindingen toch erg doenbaar en overzichtelijk aanvoelt. Ischgl, het populairste skidorp in het Oostenrijkse deel van de Silvretta Arena, is erg levendig en bruisend. Tijdens het skiseizoen overnachten er in Ischgl gemiddeld één miljoen mensen. Het is één van de populairste wintersportbestemmingen in Oostenrijk. Ischgl wordt wel eens het ‘Ibiza van de Alpen’ genoemd, omwille van zijn levendige après-ski. Eén avond per week kan je in Ischgl naar een skishow gaan kijken. Het winterseizoen wordt in Ischgl elk jaar afgesloten met verschillende openluchtconcerten, ‘Top of the Mountain’ genaamd. In het verleden hebben grote namen als Robbie Williams en Katy Perry hier al opgetreden. Verblijf je in Samnaun, trek dan zeker eens een avondje uit om de sfeer in Ischgl te gaan opsnuiven.

Skiën in Samnaun

De grote meerderheid van de pistes van de Silvretta Arena ligt boven de 2000 meter. Je hebt er dus uitstekende sneeuwcondities. Onderaan en centraal in de Silvretta Arena ligt de Idalp, een grote komvormige ski-arena. Neem zeker ook eens de lift tot op één van de drie hoogste toppen, de Greitspitze (2872m), de Palinkopf (2864m) en de Alp Trida (2263m), om van de indrukwekkende uitzichten te genieten. De pistes en de liften in Silvretta Arena zijn van goede kwaliteit en worden uitstekend onderhouden. Je beleeft er gegarandeerd de skivakantie van je dromen! Heb jij ook al zin om het Zwitserse Samnaun met je eigen ogen te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Samnaun!

Bekijk ook: