Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Samoëns

Goedkope skivakanties Samoëns

Wintersportvakantie naar Samoëns

Kijk jij er ook zo naar uit om de bergen in te trekken en van de sneeuw te genieten? Is het hoog tijd om je volgende skivakantie te plannen? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Samoëns! Samoëns is een klein en authentiek skidorp in het ruime skigebied Le Grand Massif. In Le Grand Massif liggen maar liefst 265 km gevarieerde pistes op je te wachten, het ideale recept voor de last minute skivakantie waar je al jaren van droomt. Beginnende of gevorderde skiër, in Le Grand Massif is het aanbod aan pistes zo groot en zo divers, dat je zeker talrijke pistes naar je hart zal vinden. Aangename blauwe pistes, uitdagende rode en pittige zwarte pistes, aangevuld door enkele groene pistes, zorgen ervoor dat je je hier naar hartenlust kan uitleven. In Le Grand Massif zal je je nooit vervelen.

Chalet wintersport in Samoëns

Samoëns is een gezellig en tof skidorp aan de voet van het ruime skigebied Le Grand Massif in Frankrijk. In vogelvlucht zit je hier op een 50-tal kilometer van Genève. Een wintersportvakantie in Le Grand Massif kan werkelijk alles bieden wat je als skiër of snowboarder maar kan wensen. Het is een geliefd skigebied dat elk jaar talrijke skiërs en snowboarders aantrekt. Samoëns is een eerder klein dorp in Le Grand Massif, waardoor het echt gezellig en rustig is. Het ligt aan de voet van het skigebied op 700 meter hoogte. De verbinding met Le Grand Massif is vanuit Samoëns erg praktisch. Een snelle gondellift brengt je naar boven en zorgt ervoor dat je in geen tijd op de pistes staat. Handig als je graag lange tochten maakt en de hele dag op de latten wil staan. Bovendien is Samoëns een erg budgetvriendelijke bestemming, met prima accommodaties. En wanneer je een last minute vakantie boekt, maak je er zelfs een heel voordelige skivakantie van!

Skiën in Samoëns

Samoëns is niet alleen een gezellig skidorp van waaruit je alle uitdagingen van het skigebied makkelijk kan aangaan. Je vindt er uiteraard ook de gemoedelijke en vriendelijke sfeer waarvoor Le Grand Massif bekend staat. Daarnaast is Samoëns ook de uitstekende bestemming voor wie graag eens een dagje iets anders doet dan op de latten staan. Je hebt er keuze uit talrijke andere wintersporten zoals sneeuwschoenwandelen, ijsklimmen en langlaufen. Je kan er ook een dagje heerlijk van de rust en het uitzicht op de bergen genieten, of prachtige wandelingen maken. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Samoëns!

Bekijk ook: