Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Sankt Anton am Arlberg

Goedkope skivakanties in Sankt Anton am Arlberg

Op wintersport naar Sankt Anton am Arlberg

Droom jij ook van een avontuurlijke vakantie in de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Sankt Anton am Arlberg! Sankt Anton am Arlberg is een authentiek skidorp in het grote skidomein Ski Arlberg. Ski Arlberg is een geweldig skigebied in de Oostenrijkse Alpen. Het heeft meer dan 300 kilometer pistes en is daarmee één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Ski Arlberg is elk jaar opnieuw de trekpleister voor talrijke wintersporters van over de hele wereld aan. Sankt Anton am Arlberg trekt vooral een jong publiek aan, wat maakt dat het een levendig en bruisend dorp is. Ski Arlberg behoort absoluut tot de beste skigebieden van de Alpen. Het is gelegen op het Arlbergmassief, en daar valt veel meer sneeuw dan in de omliggende gebieden. De pistes worden er goed onderhouden, dus in Ski Arlberg heb je altijd uitstekende skicondities.

Chalet wintersport in Sankt Anton am Arlberg

Sankt Anton am Arlberg is een bruisend skidorp centraal gelegen in Ski Arlberg. Ski Arlberg, en Sankt Anton am Arlberg in het bijzonder, staat vooral bekend om zijn uitstekende sneeuw. Maar ook het gevarieerde aanbod aan pistes maakt van Ski Arlberg een geweldig skigebied. In Sankt Anton am Arlberg kan je verblijven in een authentiek bergdorp, dat toch alle voorzieningen heeft dat je van een modern skigebied kan wensen. Je vindt er bijvoorbeeld een indrukwekkend wellness center, en als je de Galzigbahn neemt, een hypermoderne gondelbaan, waan je je bijna in de toekomst. Sankt Anton am Arlberg is heel goed verbonden met zijn omgeving, niet alleen om te skiën maar ook op vlak van bereikbaarheid. Via de Arlbergtunnel bereik je het dorp makkelijk met de wagen, en het ondergrondse treinstation zorgt dat je er ook per trein makkelijk kan toekomen.

Skiën in Sankt Anton am Arlberg

Sankt Anton am Arlberg is een uitstekende bestemming voor je voordelige last minute skivakantie. In het skigebied Ski Arlberg heb je keuze uit 305 kilometer pistes, zowel voor beginnende, gemiddelde en gevorderde skiërs. Ski Arlberg is een skigebied dat vooral in trek is bij de gevorderde en heel gevorderde skiërs en snowboarders. Sankt Anton am Arlberg trekt vooral een jong publiek aan, onder andere door zijn geweldige après-ski mogelijkheden. Vooral de bar Mooserwirt is bekend tot ver buiten Sankt Anton am Arlberg. Hier wordt elke dag het dak eraf gefeest, maar vergeet niet dat je van Mooserwirt nog een laatste stukje moet skiën naar het dorp. Ook zin om Sankt Anton am Arlberg en de bar Mooserwirt te gaan verkennen? Boek dan nu de voordelige last minute skivakantie naar Sankt Anton am Arlberg!

Bekijk ook: