Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Sankt Jakob am Arlberg

Goedkope skivakanties in Sankt Jakob am Arlberg

Op wintersport naar Sankt Jakob am Arlberg

Vind jij ook dat het tijd is voor een avontuurlijke vakantie in de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Sankt Jakob am Arlberg! Sankt Jakob am Arlberg is een klein skidorpje in het grote skidomein Ski Arlberg. Sankt Jakob am Arlberg is het kleine broertje van Sankt Anton am Arlberg en ligt er dan ook net naast. Sankt Jakob am Arlberg heeft zelf niet echt een dorpscentrum, daarvoor moet je naar buur Sankt Anton am Arlberg. Maar omdat ze zo dicht bij elkaar liggen, is dat helemaal niet erg. En zo kan je nog meegenieten van de bruisende après-ski in Sankt Anton am Arlberg.

Chalet wintersport in Sankt Jakob am Arlberg

Sankt Jakob am Arlberg ligt in het skigebied Ski Arlberg, een fantastisch skigebied in de Oostenrijkse Alpen. Het heeft meer dan 300 kilometer pistes en is daarmee één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Ski Arlberg skiërs en snowboarders aan van over de hele wereld, en dat is terecht. Ski Arlberg is ongetwijfeld één van de beste skigebieden van de Alpen. Het is gelegen op het Arlbergmassief, waar veel meer sneeuw valt dan in de omliggende gebieden. De pistes worden er goed onderhouden, dus in Ski Arlberg heb je altijd uitstekende skicondities. Het skigebied heeft zowel uitdagende pistes voor gevorderde skiërs, als comfortabele blauwe pistes waar beginnende skiërs hun technieken kunnen bijschaven.

Skiën in Sankt Jakob am Arlberg

Wil je graag aan een voordelige prijs in Ski Arlberg verblijven, dan ben je in Sankt Jakob am Arlberg aan het juiste adres. Het kleine dorpje is aan de rand van het skigebied gelegen, en de prijzen van de accommodaties zijn daardoor erg voordelig. En als je bovendien een last minute vakantie boekt, dan wordt je skivakantie zelfs echt goedkoop. Dankzij de goede verbindingen en de ligging vlak naast Sankt Anton am Arlberg, sta je toch in geen tijd midden op de pistes. Vanuit Sankt Jakob am Arlberg kan je ook prima gebruik maken van alles wat buurman Sankt Anton am Arlberg te bieden heeft. Je vindt er bijvoorbeeld een indrukwekkend wellness center, en als je de Galzigbahn neemt, een hypermoderne gondelbaan, waan je je bijna in de toekomst. Bar Mooserwirt, die bekend staat voor dé beste après-ski in Oostenrijk, is makkelijk bereikbaar. Heb jij ook zin om Sankt Jakob am Arlberg te gaan verkennen? Boek dan nu de voordelige last minute skivakantie van je dromen naar Sankt Jakob am Arlberg!

Bekijk ook: