Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Wintersportvakantie naar Sankt Moritz

Dit artikel gaat over: Last minute skivakantie Sankt MoritzVoordelige wintersportvakantie Sankt MoritzSkiën in Sankt Moritz

Last minute skivakantie boeken Sankt Moritz

Vind jij ook dat het tijd is om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Sankt Moritz! Het skigebied Sankt Moritz is een wereldberoemd skigebied in Zwitserland, omdat de Olympische winterspelen hier al twee keer werden georganiseerd. Het gebied Sankt Moritz telt 321 kilometer pistes, die verspreid liggen over vier deelgebieden. Die deelgebieden zijn Corviglia, Corvatsch-Furtschellas, Diavolleza-Lagalb en Zuoz. De bekendste dorpen in Sankt Moritz zijn Sankt Moritz dorp, Silvaplana en Pontresina. Sankt Moritz is vooral gekend omwille van zijn snelle en hypermoderne skiliften. Zijn prachtige ligging aan een schitterend meer maakt van Sankt Moritz een erg idyllische wintersportbestemming. In Sankt Moritz beleef je ongetwijfeld de onvergetelijke en voordelige last minute skivakantie van je dromen!

Sankt Moritz

Kies je favoriete wintersportgebied in Sankt Moritz
Skivakantie naar Sankt Moritz
Skivakantie naar Silvaplana
Skivakantie naar Pontresina

(tip!) Bekijk alle promoties en korting voor het skigebied Sankt Moritz

Wintersportvakantie Sankt Moritz

Sankt Moritz strekt zich uit over vier deelgebieden, namelijk Corviglia, Corvatsch-Furtschellas, Diavolleza-Lagalb en Zuoz. Corviglia is zonder twijfel het gebied waar het meest geïnvesteerd werd in moderne skiliften. Je vindt er ook lekker brede pistes om heerlijk door de sneeuw te cruisen. Het hoogste punt van het skigebied Sankt Moritz vind je dan weer in Corvatsch-Furtschellas. Een indrukwekkende kabelbaan brengt je er naar de top van de Corvatsch op 3330 meter. Vandaaruit kan je via verschillende rode pistes naar beneden skiën. Echte durvers nemen de zwarte piste Hahnensee tot helemaal beneden in Sankt Moritz Bad. Avonturiers zullen zeker het gebied Diavolleza-Lagalb willen gaan verkennen. Daar vind je twee gletsjers, de Diavollezagletscher en de Morteratschgletscher. Neem wel een gids, want de afdalingen kunnen soms verrassend zijn. In Zuoz tenslotte is het aangenaam en rustig skiën. Hier vind je een ruime keuze aan blauwe pistes, ideaal voor de iets minder gevorderde skiër.

Skiën in Sankt Moritz

De verschillende dorpen in het skigebied zijn stuk voor stuk uitstekende plekken om te logeren. Het skigebied valt erg in de smaak bij de rijken, en je kan er ongetwijfeld wel wat beroemdheden spotten. Accommodaties, bars en restaurants zijn van top kwaliteit. Maar wie goed zoekt, vindt ongetwijfeld accommodaties en restaurants naar zijn niveau. Laat je dus zeker niet afschrikken voor het mondaine karakter van Sankt Moritz. De dorpen in het skigebied zijn stuk voor stuk gezellig en de gastvrijheid is er echt Zwitsers. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Sankt Moritz!

Bekijk ook: