Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Sankt Moritz

Sankt Moritz

Goedkope skivakanties in Sankt Moritz

Op wintersport naar Sankt Moritz

Is het ook voor jou tijd om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Sankt Moritz! Sankt Moritz is een gezellig skidorp gelegen in het gelijknamige skigebied Sankt Moritz. Het skigebied Sankt Moritz is een wereldberoemd skigebied in Zwitserland. Wereldberoemd mag je letterlijk nemen, want de Olympische winterspelen werden hier al twee keer georganiseerd. In het gebied Sankt Moritz heb je toegang tot wel 321 kilometer pistes, verspreid over vier deelgebieden. Die deelgebieden zijn Corviglia, Corvatsch-Furtschellas, Diavolleza-Lagalb en Zuoz. Sankt Moritz dorp ligt in het deelgebied Corviglia. Sankt Moritz dorp is een exclusief resort dat op 1856 meter hoogte ligt aan een prachtig meer. Het is een mondain skioord met een gezellige sfeer. In Sankt Moritz dorp beleef je ongetwijfeld de voordelige last minute skivakantie van je dromen.

Chalet wintersport in Sankt Moritz

Het skigebied Sankt Moritz is vooral gekend omwille van zijn snelle en hypermoderne skiliften. Het is ook een erg idyllische wintersportbestemming, dankzij zijn prachtige ligging aan een groot meer. In Sankt Moritz dorp en het deelgebied Corviglia is ongetwijfeld het meest geïnvesteerd in moderne skiliften. De pistes zijn er aangenaam en breed, ideaal om heerlijk door de sneeuw te cruisen. In Corvatsch-Furtschellas, een ander deelgebied van het skidomein Sankt Moritz, vind je het hoogste punt van het gebied. Met een indrukwekkende kabelbaan bereik je er de top van de Corvatsch op 3330 meter. In dit deelgebied zullen durvers zich goed thuis voelen. Je kan er de zwarte piste Hahnensee nemen tot helemaal beneden in Sankt Moritz Bad. Het deelgebied Diavolleza-Lagalb is dan weer ideaal voor avonturiers. Ze vinden er twee gletsjers, de Diavollezagletscher en de Morteratschgletscher. Neem zeker een gids als je de afdalingen wil maken, want ze kunnen soms verrassend zijn.

Skiën in Sankt Moritz

Sankt Moritz heeft werkelijk alles te bieden wat je tijdens je last minute skivakantie maar kan wensen. Het skigebied trekt jaarlijks vele rijken aan, en je kan er ongetwijfeld enkele beroemdheden spotten. Sankt Moritz dorp is centraal gelegen in het skigebied. Zowel van Sankt Moritz dorp als Sankt Moritz bad kan je vanuit het dorpscentrum met de skilift het skigebied in trekken. Sankt Moritz staat ook bekend om zijn heerlijke weersomstandigheden. Het gebied heeft wel 322 zondagen per jaar, veel meer dan in de omliggende regio’s. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Sankt Moritz!

Bekijk ook: