Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Wintersportvakantie naar Serfaus – Fiss – Ladis

Dit artikel gaat over: Last minute goedkope skivakantie Serfaus – Fiss – LadisWintersportvakantie in Serfaus – Fiss – LadisSkiën in Serfaus – Fiss – Ladis

Last minute skivakantie boeken Serfaus – Fiss – Ladis

Is het voor jou ook bijna tijd om op welverdiende wintersportvakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Serfaus – Fiss – Ladis! Serfaus – Fiss – Ladis is een populair skigebied in Oostenrijk. Het is genoemd naar de drie belangrijkste skidorpen die in het gebied gelegen zijn, namelijk Serfaus, Fiss en Ladis. In alle drie de dorpen kan je genieten van optimale sneeuwcondities en van alle moderne voorzieningen die het skidomein Serfaus – Fiss – Ladis te bieden heeft. Je vindt er 214 kilometer aan gevarieerde en goed onderhouden pistes. Het hoogste punt van het skigebied is hoger dan 2800 meter gelegen, waardoor je optimale sneeuwcondities gegarandeerd hebt. In het skigebied Serfaus – Fiss – Ladis heb je erg gevarieerde pistes, zodat elke skiër of snowboarder, gevorderd of beginnend, er wel enkele pistes naar zijn hart zal vinden. In Serfaus – Fiss – Ladis beleef je gegarandeerd de voordelige last minute skivakantie van je dromen!

Kies je dorp in het skigebied Serfaus – Fiss – Ladis
Skivakantie naar Serfaus
Skivakantie naar Fiss
Skivakantie naar Ladis

(tip!) Bekijk alle promoties en korting voor Serfaus – Fiss – Ladis

Wintersportvakantie Serfaus – Fiss – Ladis

In Serfaus – Fiss – Ladis is het aangenaam verblijven en wintersporten omdat het een erg zonnig gebied is. Verschillende pistes zijn naar het zuiden georiënteerd, waardoor je heerlijk van het mooie weer kan genieten. Maak je geen zorgen over de sneeuwcondities, want die worden optimaal gehouden. Dankzij de 214 aaneensluitende, gevarieerde pistes, kan je in Serfaus – Fiss – Ladis ook heerlijke dagtochten maken. In dit skigebied hoef je geen twee keer dezelfde piste te doen, en ga je je nooit vervelen! De accommodaties in Serfaus – Fiss – Ladis zijn prima in orde en de prijs-kwaliteit verhouding is erg voordelig. Je kan ook met één handige skipas van het hele skigebied gebruik maken. En omdat je op het punt staat een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie wel echt goedkoop.

Skiën in Serfaus – Fiss – Ladis

Serfaus – Fiss – Ladis is een erg populair skigebied, vooral ook bij families. Omdat het een zo divers gebied is, kunnen skiërs van alle leeftijden en van alle niveaus er wel wat wils vinden. De makkelijke blauwe pistes vind je aan de Möseralm in Fiss en de Komperdell in Serfaus. Meer uitdagende pistes vind je dan weer rondom Ladis en de Masnerkopf. Ook voor de allerkleinsten zijn er prima skivoorzieningen gepland. Bij het middelstation van de Sonnenbahn en op de Komperdell heb je twee prachtige kinderweides. De mascottes Murmli en Bertha zorgen voor de nodige animatie bij de kleintjes. Kan jij ook niet meer wachten om Serfaus – Fiss – Ladis met je eigen ogen te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Serfaus – Fiss – Ladis!

Bekijk ook: