Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Serfaus

Goedkope skivakanties in Serfaus

Op wintersport in Serfaus

Is het voor jou ook bijna tijd om op welverdiende wintersportvakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Serfaus! Serfaus is een rustig en autovrij skidorp in het prachtige skigebied. Serfaus – Fiss – Ladis in Oostenrijk. Serfaus – Fiss – Ladis is genoemd naar de drie belangrijkste skidorpen die in het gebied gelegen zijn. Dankzij de hoge ligging van het skigebied kan je in alle drie de dorpen genieten van optimale sneeuwcondities. Je vindt er ook alle moderne voorzieningen die je van een groot skidomein mag verwachten. Serfaus is centraal gelegen in het skidomein en is uitstekend verbonden met de rest van het domein. Via één van de drie liften die vertrekken vanuit het dorp Serfaus, sta je in geen tijd klaar op de piste om aan je afdalingen te beginnen. In Serfaus beleef je ongetwijfeld de voordelige last minute skivakantie van je dromen!

Chalet wintersport Serfaus

In het skigebied Serfaus – Fiss – Ladis heb je toegang tot 214 kilometer aan gevarieerde en goed onderhouden pistes. Het hoogste punt van het skigebied is hoger dan 2800 meter gelegen, waardoor je altijd optimale sneeuwcondities hebt. Serfaus is gelegen op 1427 meter. Serfaus is vooral populair omwille van zijn uitstekende bereikbaarheid. In Serfaus rijdt de hoogstgelegen metro van Europa. Het dorp is daardoor ook autovrij, dus lekker rustig. In Serfaus – Fiss – Ladis heb je talrijke gevarieerde pistes, zodat elke skiër of snowboarder, gevorderd of beginnend, er wel enkele pistes naar zijn hart zal vinden. In Serfaus – Fiss – Ladis is het altijd erg aangenaam omdat het een heel zonnig skigebied is. Talrijke pistes zijn naar het zuiden georiënteerd, waardoor je er heerlijk van de zon kan genieten. Maak je echter geen zorgen over de sneeuwcondities, die worden te allen tijde optimaal gehouden.

Skiën in Serfaus

Serfaus is vooral erg populair bij gezinnen met kinderen. Dit is te wijten aan de uitstekende skischool die je in Serfaus kan vinden, en aan de kinderhotels en speciale skiliften voor kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een speciale gondel voor kinderen die direct naar de Komperdell gaat, waar de kinderweide gelegen is. Verder vind je in Serfaus uitstekende accommodaties en prima hotels. Het centrum van Serfaus is autovrij en je kan er gezellig winkelen of een hapje gaan eten. Ook voor de après-ski ben je in Serfaus aan het goede adres. Patschi, een bar aan het einde van het dorp is vooral populair voor de après-ski. Daar kan je elke dag feesten tot in de vroege uurtjes. Kan jij ook niet meer wachten om Serfaus te gaan verkennen? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Serfaus!

Bekijk ook: