Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Silvaplana

Goedkope skivakanties in Silvaplana

Op wintersport in Silvaplana

Verlang jij er ook zo naar om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Silvaplana! Silvaplana is een gezellig en authentiek skidorp gelegen in het skigebied Sankt Moritz. Sankt Moritz is een wereldberoemd skigebied in Zwitserland. Het is ontzettend goed uitgerust met hypermoderne skiliften, onder meer omdat de Olympische winterspelen hier al twee keer hebben plaatsgevonden. Het gebied Sankt Moritz telt 321 kilometer pistes, verspreid over de vier deelgebieden Corviglia, Corvatsch-Furtschellas, Diavolleza-Lagalb en Zuoz. Silvaplana is erg gunstig gelegen in het deelgebied Corvatsch-Furtschellas. Silvaplana is gelegen op 1815 meter aan het prachtige meer Silvaplanersee en van hieruit kan je makkelijk naar Sankt Moritz Bad wandelen. Silvaplana is de ideale wintersportbestemming voor de onvergetelijke en voordelige last minute skivakantie van je dromen!

Chalet wintersport in Silvaplana

Het skigebied Sankt Moritz blinkt vooral uit door zijn snelle en hypermoderne skiliften. In Corvatsch-Furtschellas, het deelgebied waar Silvaplana gelegen is, vind je het hoogste punt van het skigebied Sankt Moritz. Een indrukwekkende kabelbaan brengt je er tot de top van de Corvatsch op 3330 meter. Het deelgebied Corvatsch-Furtschellas heeft uitstekende pistes voor gevorderde skiërs en voor echte durvers. Zo kan je er bijvoorbeeld de zwarte piste Hahnensee nemen tot helemaal beneden in Sankt Moritz Bad. In het deelgebied Corviglia werd het meest geïnvesteerd in moderne skiliften. Diavolleza-Lagalb is dan weer het favoriete deelgebied van de avonturiers. Dat is normaal, want je vindt er twee gletsjers, de Diavollezagletscher en de Morteratschgletscher. Neem zeker een gids als je de afdalingen wil maken, want ze durven wel eens verrassend te zijn.

Skiën in Silvaplana

Silvaplana is erg gunstig gelegen in het skigebied Sankt Moritz. Het skigebied Sankt Moritz heeft werkelijk alles te bieden wat je tijdens je last minute skivakantie maar van kan dromen. Het gebied is erg in trek bij de rijken, en je kan er zeker wel enkele beroemdheden spotten. Het skigebied Sankt Moritz staat ook bekend om zijn heerlijke weersomstandigheden. Met ruim 322 zondagen per jaar, kan je in het gebied veel meer van de zon genieten dan in de omliggende regio’s. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Silvaplana!

Bekijk ook: