Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Arlberg

Dit artikel gaat over: Last minute goedkope skivakantie ArlbergWintersportvakantie in ArlbergSkiën in Arlberg

Last minute skivakantie boeken Arlberg

Droom jij ook van een avontuurlijke vakantie in de sneeuw en de bergen? Kan je niet meer wachten om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Arlberg! Arlberg is een geweldig skigebied in de Oostenrijkse Alpen. Met meer dan 300 kilometer pistes is het één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Ski Arlberg trekt elk jaar opnieuw talrijke wintersporters van over de hele wereld aan, en dat is terecht. Het behoort absoluut tot de top skigebieden van de Alpen. Dankzij zijn ligging op het Arlbergmassief valt hier immers veel meer sneeuw dan in de omliggende gebieden. De pistes worden bovendien erg goed onderhouden, waardoor je in Ski Arlberg altijd uitstekende skicondities hebt.

Lech

Kies je dorp in het skigebied Arlberg
Skivakantie naar Lech
Skivakantie naar Sankt Anton
Skivakantie naar Sankt Jakob

(tip!) Bekijk alle promoties en korting voor Arlberg

Wintersportvakantie Arlberg

Arlberg is een top skigebied in Oostenrijk dat vooral gekend staat om zijn uitstekende sneeuw. Maar ook het gevarieerde aanbod aan pistes maakt van Arlberg een geweldig skigebied. Je hebt er keuze uit 305 kilometer pistes, zowel voor beginnende, gemiddelde en gevorderde skiërs. De bekendste dorpen in Ski Arlberg zijn Sankt Anton am Arlberg, Sankt Jakob am Arlberg en Lech. Lech ligt in de westelijke helft van het skigebied, en Sankt Anton am Arlberg en Sankt Jakob am Arlberg liggen in de oostelijke helft. Vooral Sankt Anton staat bekend voor zijn feestelijke après-ski. Maar ook in de andere dorpen van Arlberg kan je prima terecht voor een biertje na een heerlijke dag skiën.

Skiën in Arlberg

Arlberg is een skigebied dat vooral in trek is bij de gevorderde en heel gevorderde skiërs en snowboarders. Je vindt er vooral veel uitdagende pistes, prachtige skiroutes en er is ook een ruime mogelijkheid om off-piste te skiën. Wie helemaal voor de uitdaging wil gaan, plant zijn verblijf best in de oostelijke kant van het skigebied, bijvoorbeeld in Sankt Anton am Arlberg of Sankt Jakob am Arlberg. Van hieruit kan je vanaf de Vallugagrat, het hoogste punt van het skigebied, off-piste afdalen tot in Zürs. Beginnende skiërs zullen meer hun gading vinden aan de westelijke kant van het skigebied, bijvoorbeeld in Lech. Hier vind je prachtige blauwe pistes, ideaal om je skitechniek nog wat bij te schaven. Ook zin om Arlberg van oost naar west te gaan verkennen? Boek dan nu de voordelige last minute skivakantie van je dromen naar Arlberg!

Bekijk ook: