Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Wintersport SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Dit artikel gaat over: Last minute skivakantie SkiWelt Wilder Kaiser-BrixentalVoordelige wintersportvakantie SkiWelt Wilder Kaiser-BrixentalSkiën in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Kies je dorp in het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental
Skivakantie naar Söll
Skivakantie naar Ellmau
Skivakantie naar Westendorf
Skivakantie naar Brixen im Thale

Wilder Kaiser

Last minute skivakantie boeken SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Vind jij ook dat het tijd is om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental! Het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental, ook wel kortweg SkiWelt genoemd, is één van de meest populaire skigebieden in de Alpen, en ongetwijfeld het meest populaire skigebied in Oostenrijk. SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental is het uitgelezen skigebied voor een last minute wintersportvakantie met het hele gezin. Dankzij de glooiende pistes en de ruime mogelijkheden om tochten te maken, beleeft jong en oud er ongetwijfeld de last minute skivakantie van zijn dromen.

(tip!) Bekijk alle promoties en korting voor SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Wintersportvakantie SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental heeft werkelijk alles te bieden waar je als wintersporter naar op zoek kan zijn. Het gebied is één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Dankzij de 284 kilometer pistes heb je er de kans om elke dag lange tochten te maken, zonder dat je in dezelfde omgeving terecht komt. Enkele tochten werden uitgezet en kan je er zo volgen, zonder dat je verder zelf iets moet voorbereiden. Dat zijn de Salvenrunde van 12 km, de Kaiserrunde van 20 km en de Westendorfrunde van 30 km. De pistes zijn er prachtig en de tochten zijn gevarieerd maar niet te moeilijk, zodat skiërs van elk niveau ze kunnen maken. En zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een fijne dagtocht met het hele gezin, waar iedereen op en top van geniet?

Skiën in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental

Het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental is gelegen in de Kitzbüheler Alpen. Dit is een deel van de Alpen dat minder steil en ruw is. Zowel in Westendorf, Ellmau, Söll, als in Brixen im Thale zijn de pistes glooiend en aangenaam, en kan je er heerlijk van het mooie uitzicht en de natuurpracht genieten. Het hoogste punt ligt op iets minder dan 2000 meter, zodat je toch een behoorlijke sneeuwzekerheid hebt in het gebied. Bovendien zijn de accommodaties er prima in orde, en helemaal niet duur. Als je bovendien een last minute vakantie boekt, wordt je skivakantie zelfs echt goedkoop. Er zijn talrijke berghutten waar je heerlijk kan dineren en waar je van een toffe après-ski kan genieten. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental!

Bekijk ook: